Krémmánia magazin

Beindult a H&M Beauty, de nem úgy, ahogy gondolnád

Sminktermékek eddig is kaphatók voltak a fast fashion óriásnál, ám most egészen új szinten – és új oldalról – közelít a témához a H&M. Norvégiában nyitja hamarosan első, különálló H&M Beauty üzletét, melyben egy sor más márka termékeit is értékesítik, e próbálkozás pedig még csak az első lépés éehet egy messzire vezető úton.

Fotó: H&M

A H&M Beauty Insta oldalának tanúsága szerint a kínálatban ott lesznek a smart-clean vonalak legfelkapottabb márkái, és távolról sem csak sminktermékeket árulnak: arcápolók, bőr- és hajápolók, wellnes termékek özöne árasztja el a polcokat. A kvázi drogériaként funkcionáló üzletekben bő 80 márka termékei közül lehet majd válogatni, elérhető lesz a Kayali, a Smashbox, az Origins, a The Ordinary, a Color WOW, a Bath & Body, de a Maybelline, a Revolution vagy a L’Oreal egyes termékeire is számítani lehet.

A hírek szerint az első üzletet Osloban nyitják, és közel 300 négyzetméteres alapterületű lesz, látványvilágban pedig egy fancy koktélbár és egy spa hangulatának keverékét tárják a szemünk elé. Kíváncsian várjuk, milyen sikerrel nyílik májusban az üzlet és mikor, hol bukkan majd fel hazánkban is az első H&M Beauty bolt.