Krémmánia magazin

3 fényvédővel is bővült a Bondi Sands itthoni kínálata

Az önbarnítóiről híressé vált ausztrál Bondi Sands három termékét vezette be itthon, ezúttal az arcra való fényvédők körét bővítették: egy fényvédő fluid, egy arcpermet és egy SPF-es ajakápoló védi majd bőrünket a tűző naptól. Mindhárom újdonság illatanyag- és állatkísérletmentes, vízálló, és 72 órás hidratálást ígér, és érzékeny bőrűeknek is ajánlják őket.

Bondi Sands SPF50+ Illatanyagmentes Fényvédő Krém

Széles spektrumú védelmet nyújtó fényvédő, mely aloe vera gélt és E-vitamint is tartalmaz. Gyorsan beszívódik és az ígéretek szerint nem hagy nehéz, olajos réteget a bőrön. 75 ml-es kiszereléséhez 5399 forintos ajánlott ár tartozik, ami nagyon jónak számít, így ha ígéreteit is tartja, könnyen lehet ő az év legnagyobb arcra való fényvédő kedvence.

Bondi Sands Illatanyagmentes SPF50+ Arcpermet

Ezzel a könnyed állagú arcpermettel egyszerűen és kényelmesen gondoskodhatunk a fényvédelem megújításáról napközben. Smink fölé is megfelelő, átlátszó és gyorsan szárad. Nem komedogén, az ígéretek szerint könnyed érzés a bőrön.

Bondi Sands Kókuszillatú ajakápoló

Nemcsak hidratálja de védi is az ajkakat az UV-sugárzástól SPF50+ védelmével. Kényelmes érzés az ajkakon, melyek nem válnak ragacsossá tőle. Kókuszolajat és E-vitamint is tartalmaz. Télen és nyáron is megfelelő ápolást kínál extra magas UV-védelme mellett.