Krémmánia magazin

TOP színezett arckrémek fényvédelemmel

Színezett fényvédő hidratáló hatással, BB krém fényvédővel, arckrém mely enyhe fedést nyújt és fényvédelmet is – sokféleképp pozicionálják termékeiket a márkák, melyek végső lényege mégiscsak ugyanaz. Széles spektrumú fényvédelmet kívánnak nyújtani, helyettesíteni az alapozót és még hidratálni is. Ők lehetnének a tökéletes 3 in 1 termékek, de kétségtelenül jó pár megbukott már a vizsgán, legalábbis ha a Krémmániások véleményeit olvassuk. Ám gond egy szál se, egy toplistányit azért könnyen össze lehet állítani a kipróbálásra érdemes darabokból.

A jó idő közeledtével egyre erősödik a vágy, hogy valamiképp csökkentsük az arcbőrünkre rétegezett készítmények számát, elkerülve a túl sok érzését, mintha nap végére a világ minden porszeme kifényesedett bőrünkre tapadna. Ennek lehet kézenfekvő megoldása a színezett fényvédős hidratáló krém, hogy egy lépésben letudjuk az ápolást a védelmet és sminkünk alapdarabját is.

Akár BB krém, akár más néven kerestek ehhez készítményt, ne feledjétek: használatukhoz a szűk keresztmetszetet a fényvédelem nyújtsa. Az ehhez szükséges mennyiséget vigyétek fel, ily módon derüljön fény arra, mennyire könnyed, mennyire hidratál és persze, hogy milyen eldolgozhatósággal és milyen fedést biztosít. A Krémmániás értékelések alapján a lenti készítményekkel érdemes lehet próbát tennetek.

PAULA’S CHOICE RESIST SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE SPF30

A Krémmánia minden bizonnyal legtöbbet véleményezett színezett fényvédős arckrémét rejti e kék tubus, mely máskülönben is a Paula’s Choice legnépszerűbb kozmetikumának számít az oldalunkon. Könnyed érzet a bőrön, színe szépen igazodik a bőr színéhez, és megfelelően mattítja a kombinált, zsírosodásra hajlamos bőrt is. Fedése enyhe, ám ahogy egységesíti a bőrszínt, nagyon ízléses, hétköznapi feldobom sminkekhez elég is lehet. Hidratáló hatásával is elégedettek vagytok, egyedül az ára lehetne kicsit barátibb.

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY FÉNYVÉDŐ FLUID PHOTO-AGING ELLEN SPF50+ – Tinted

Színtelen változata nagyon szépen szerepel nálunk, 4,67-es értékelése kellő alapot nyújthat, hogy felketse érdeklődésünket az enyhén színezett változat iránt is. Ennek állaga hasonlóan könnyed, kissé folyékony, ami megkönnyíti az eldolgozását (használat előtt rázzátok fel!). Zsíros bőrre kényelmes, szárazra plusz aláhidratálást igényelhet. Fedése megfelelően egységesíti a bőrt, és maszkhatás nélkül teszi mindezt.

AVON SUN+ MATTÍTÓ BB KRÉM SPF45

Jó áras hibrid fényvédő, mely mattító hatást ígért és enyhe fedést, ami egységesebbé teszi az arcbőrt. Illatos, ami nem mindenkinek jöhet be, ellenben megfelelően eldolgozható a bőrön, felszívódása megfelelő, ragacsosság nélkül ígéri mindezt. A zsíros bőr igényelhet nap közben egy kis púderes mattítást, de ezt érdemes mindenkinek magának kitapasztalnia. Árban pedig kifejezetten baráti.

AUSTRALIAN GOLD BOTANICAL SUNSCREEN SPF50 TINTED FACE MINERAL LOTION

Picit sűrűbb állagú, mégis könnyen felszívódó fényvédő, mely inkább a kombinált, zsíros bőrűek számára lehet ideális, ugyanis többen írtátok, hogy érezhetően szárít. E tekintetben pedig zsíros bőrre is hasznos lehet egy könnyed hidratáló toner alá. Felvitel után van egy kis bőrfény, ami pár perc után a többségnél visszamattult. Fedése enyhe közepes, inkább egységesíti a bőrt, mint feltűnő fedést nyújtana.

EUCERIN SZÍNEZETT ANTI-PIGMENT NAPPALI ARCKRÉM SPF30

Múlt évben bűvült a márka Anti-Pigment vonala ezzel a színezett arcápoló variánssal, ami két, a bőr tónusához szépen igazodó árnyalatban jelent meg. Pumpás kiszerelése azonos a többi Eucerin termékével, állaga könnyeden krémes, szépen eldolgozható. A bőrön kevésbé kukacoskodik mint az Oil-Control színezett változata, fedése ahhoz hasonlóan kellemesen egységesíti a bőrt.

CLINIQUE SUPERDEFENSE CC CREAM SPF30

4,26-s értékelése kimondottan jónak mondható kategóriájában, ígéretei közt pedig – nyilván – megtalálunk mindent, amire egy fényvédős CC krémtől vágyhatnánk. A vélemények pedig sok részletét megerősítik: könnyed textúrája van, szépen eldolgoható, a színe természetes és nagyon jól mutat a bőrön, megfelelően fed és egységesít. Azon azért ne csodálkozzatok, ha egy kis púder majd fölé is kell, csodák nincsenek, mégis jó alternatíva lehet ez a krém.