Krémmánia magazin

Pink ruhát kapott a legillatosabb robotlány

A  téli időszak egyik legfelkapottabb parfümújdonsága a Paco Rabanne Fame illata volt, melynek flitterruhás robotlány formájú üvege sokak érdekődését felkeltette. Most, a tavasz örömére a kisasszony új ruhát kapott.

A vidám, édesen gyümölcsös illatot a bergamot, mangó, jázmin, valamint a tömjén, a vanília és a szantálfa jegyek határozzák meg, így van ez az új, gyűjtői változat esetén is. A pink, csillámruhás változat ugyanis limitált darab.

Ha még nem ismered, egy kimondottan fiatalos illatról van szó, a vélemények alapján elismerésre méltó szilázzsal, ezért csak óvatosan fújjátok, egy-két spricni is szép illatfelhőt biztosít. Úgy tapasztaltátok, megfelelően tartós is a parfüm. Az elegyet egy parfümtervezői csapat alkotta meg, Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas és Fabrice Pellegrin.

Hogyan képzeld el az illatot? Így mutatkozik be a nagyközönségnek: “Lédús mangó ragyog a fejjegyben – az első mangó-akkord, mely 100%-ban természetes eredetű. A jázmin úgy virágzik az illatban, mint még soha, hiszen Grasse-ban szedték és állították elő egy olyan újfajta eljárással, amely a virágillatot a legmagasabb koncentrációjában képes megőrizni. Az érzéki tömjén Szomáliföldről származik, melyet a Paco Rabanne számára egyedileg kevertek a függőséget okozó meleg vanília és szantálfa jegyekkel.”

Ettől függetlenül erről is, mint annyi más illatról, megoszlanak a Krémmániás vélemények: míg valaki a tökéletes parfümöt találta meg benne, más számára nem több tucatillatnál. Ez is mutatja, egy parfümöt jobb mindig személyesen kipróbálni, bőrünkre fújva megtapasztalni, miként bontakozik ki rajtunk, és döntsünk majd az alapján, hogy belőlünk milyen érzéseket váltott ki viselése.