Krémmánia magazin

Készítsd a tested, visszatérnek a testcsillámok!

Csúcson vannak a kilencvenes évek esztétikájából építkező sminktrendek, nem csoda, hogy egy régi ismerős is visszatér a tavasz beköszöntével. A csillámos testápolók, bőrfényfokozó kozmetikumok az évtized meghatározó kedvencei voltak, amik feltűnő ragyogásba borították a spagettipántos ruhák és crop topok által pőrén hagyott bőrt, kellett a partiszetthez, kérdés sem volt.

Fotó: Getty Images – Blumarine

Majd egy jó pár évre háttérbe szorultak, olyannyira, hogy már-már az ízléstelenség határát súrolta a látható csillámszemcséktől ragyogó bőr, helyette a selymes fény, a testre készült highlighterek vették át a stafétát “goddess” ragyogással, amik valamiképp a nyár éteri csillogását akarták testünkre varázsolni.

És most, hogy a trend kereke egy teljes kört megtett, ismét divat lett a testcsillám, melynek szemmel látható szemcseméretei gazdagon boríthatják dekoltázsunkat. Már a múlt nyarat is meghatározta fényük és nagyon úgy tűnik, a tavaszi-nyári trendek közt ismét jelen lesz – ha már tavaly betáraztál csillámos testápolóból, nyert ügyed van, keresd csak elő! Persze azt is megértjük, ha maradnál valamiképp a visszafogott ragyogás mezsgyéjén, erre is adunk egy tippet, mivel érheted el.

A NYX Face & Body Glitter segítségével tetőtől-talpig csillámfénybe burkolhatjuk magunkat, szemcséi intenzív ragyogást nyújtanak, kerülhet belőle nemcsak szemhéjra, dekoltázsra, és akár a karokra is. Tartós, árnyalatai vonzóak, értékelése ötcsillagos.

A Fenty Beauty Diamond Bomb Highlighter gyémántporos hatást ad, gyönyörű árnyalatokban érhető el, kifogyhatatlan mennyiség, és bár szemcséi láthatók, a kipróbálói szerint mégis ízléses eredményt nyújt.

A NUXE Huile Prodigieuse Or a márka testolajának aranyszemcsékkel dúsított változata, mely nemcsak szépen ápolja a bőrt, de csodást fényt is kölcsönöz neki. Arcra és testre is használható, illata vonzó, vaóban van egy luxusérzete a terméknek, értékelése 4,13.