Krémmánia magazin

Parfümújdonságok minden pénztárcához és elképzeléshez

Izgalmas illatújdonságok jelentek meg az elmúlt időszakban, akár közönségkedvenc parfümöt, akár egy luxuskreációt keresünk, nem fogunk csalódni a lehetőségek láttán. Most hat parfümújdonságot mutatunk be, remélve, hogy mindenki talál köztük az elképzelésének megfelelőt.

Gucci Bloom Intense EdP – A Bloom család legújabb illatkompozíciója ez a parfüm, melyet a holdfény vonzó ereje ihletett. Kifinomult, nőies, igazi virágos illat, melyben a narancsvirág abszolút köszönt minket, majd mellé bontakozik ki a szívjegyben az arab jázmin, a tubarózsa és az éjjel virágzó jázmin alkotta virágcsokor. Az alapjegyben pacsuli esszencia és kristálymoha akkord zárja és teszi teljessé a parfümöt.

Giorgio Armani Armani Privé Santal Dan Sha – Az Armani Privé újdonsága egyben a Les Eaux illatcsalád legújabb tagja, mely egy érzéki, mégis pezsgő illat, mely a kínai császári paloták és azok meditatív kertjeinek felemelő nyugalmát idézi. Fás, mégis frissítő illatában a szantálfa balzsamos érzékiségét a bergamott pezsgő frissességével és a kardamom aromás fűszerességével ötvözték. A szantálfa magával ragadó, fás tónusait a zamatos bergamott kelti életre, egy álomszerű, fenséges, és nyugalmat árasztó aurát vonva ezzel a Santal Dan Sha kifinomult illata köré.

Marc Jacobs Perfect EdT – Ezt a legújabb Perfect illatot is Marc Jacobs saját mantrája ihletett: „Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok”, amelyet egyébként egy, a divattervező csuklóján található tetoválás, a „tökéletes” szó is szimbolizál. Az illat az egyediséget, az egyedi igazságot és hitelességet igyekszik bohém üvegcsébe zárni. Friss és ragyogó, no és persze virágos illat, amelyben az alap illatban domináló fehér csokrot modern jegyek – rózsabors és keserűfű – váratlan csavarával álmodták újra. Az eredmény egy tündöklő, vidám, tiszta virágos illat, fás alappal és elegáns hatással.

Bruno Banani Summer LE23 Female EdT – Ez az illatújdonság nemhogy a tavaszra, egyenesen már a nyárra készül, egy jó adag retro érzéssel. Hogyan teszi mindezt? A limitált illat fejjegyében a fekete ribizli, a körömvirág és a mandarin hármasa fogadja érzékeinket, majd egy könnyed, virágos szívjegy bontakozik ki a gyöngyvirág a jázmin és az őszibarackvirág szereplésével. Végül az alapjegyekben a vanília, a málna és a kakaó illatjegyek zárják a parfümöt. Kellemes, vidám és könnyed, tóparttól a tengerpartig élmény lesz majd magunkra fújni.

AVON TTA Wonder Parfüm – Az Avon TTA Wonder parfüm varázslatos illatélménnyel robbant be a tavasz első napjain, hogy a frissen, kézzel szedett narancsvirágrügyek aromáival kényeztessen, amelyek a legexkluzívabb Orpur™ minőséget képviselik. A narancsvirág rügye frissebb és zöldebb, mintha teljes pompájában virágozna, így mesterien olvad egybe a szikrázóan friss bergamott és a meleg, tartós cédrusfa aromáival.

hej:pure pure lemon – Ha még nem ismerted, a márka a Mäurer & Wirtz illatszergyártó holisztikusan fenntartható illatkoncepciójaként látta meg a napvilágot: a felelősen termesztett erőforrásoktól a társadalmi és ökológiai környezetvédelmi projektek támogatásán át a fenntartható, újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolóanyagokig minden lépésnél ügyelnek a fenntarthatóságra. Az illatanyagok receptúráját tekintve nem tartalmaznak olyan vitatott összetevőket mint a színezékek, a pálma- és ásványi olajok, a ftalátok vagy az UV-szűrők, emellett 100 százalékban vegánok. A legújabb, átlátszó, citrusos-virágos illat olyan tiszta, mint a reggeli nap ragyogása a harmatos fehér citrusvirágon. A parfümben található bergamottesszencia felelős olaszországi termesztésből származik.