Krémmánia magazin

3 fényvédő újdonság arcra, ha még keresed az igazit

Fényvédőből sosem elég, az arcra való típusok pedig különösen nagy érdeklődésre tartanak számot a Krémmániások körében, ezért úgy gondoltunk, bemutatunk nektek három újdonságot, melyeket leírásaik, összetételük alapján érdmesnek tartunk a kipróbálásra.

A Coola Classic SPF50 Illatmentes Fényvédő Arcra egy organikus termék, mely az ígéretek szerint megfelelő hidratáló hatással is bír. Széles spektrumú UVA/UVB védelmet nyújt a bőrnek, és antioxidánsokban gazdag Plant Protection komplex-szel kifejlesztett formulája – amint neve már elárulta – illatmentes, könnyed, smink alatt is kényelmesen viselhető. Aktív összetevők (fényvédők): Avobenzone 1.75% Homosalate 5.0% Octisalate 2.0% Octocrylene 5.0%

A Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+ a kombinált és zsíros bőrűek, pattanással küzdők számára lehet igazi csemege, amit megerősítenek az első vélemények is róla. Könnyed, fluid állagú, gyorsan felszívódó, a bőrt nemcsak védi, de puhább tapintásúvá is teszi, a pórusokat nem tömíti el. A fényvédő összetevőkön kívül olyan szuper aktív hatóanyagokat tartalmaz mint a szalicilsav, niacinamid, többféle antioxidáns, E-vitamin és hialuronsav.

A No Cosmetics Sunny Today SPF30 Fényvédő Arckrém magas UVA/UVB-védelemmel rendelkezik és hidratáló hatására is számíthatunk. A fényvédő összetevők mellett tartalmaz szkvalánt, jojobaolajat, és zöld tea kivonatot is. Illatmentes készítmény, könnyed, krémes állaggal, praktikus kiszerelésben. A márka német, családi vállalkozásként indult, igyekszik hatékony, jól tolerálható és megfizethető kozmetikumokat kínálni.