Krémmánia magazin

Timothée Chalamet új szerepben

A Dűne filmek sztárja, Timothée Chalamet lett a Chanel új márkanagykövete, maga Martin Scorsese forgatja főszereplésével a filmet a Bleu de Chanel illathoz.

Fotó: Chanel

Nem véletlenül kérte fel őt a luxusmárka. A 27 éves francia-amerikai színészből olyan energia árad, mely sok szempontból kiforratlan mégis kifinomult,  és bár még karrierje elején áll, máris világszerte elismert hírnévre tett szert . Úgy tartják róla a márkánál, hogy merész és vonzó stílusa megtestesíti a Bleu de Chanel következő fejezetének szellemiségét: egy olyan emberét, akit nem korlátoznak az élet szokványos határai.

Timothée Chalamet rövid idő alatt szerzett nemzetközi elismerést, melynek kezdetét Luca Guadagnino 2017-es Szólíts a neveden filmje jelöl. Megnyerő alakításáért Oscar-jelölést kapott a Legjobb Férfi Színész kategóriában, és ezzel beírta magát a történelembe a kategória harmadik legfiatalabb jelöltjeként. Kiemelkedő alakításai közé tartoznak szerepei az Interstellar mozifilmben, a Lady Bird, a Kisasszonyok és a Csodálatos fiú filmekben, de megemlítendő még Wes Anderson A francia kiadás című filmje vagy Denis Villeneuve nemzetközi sikerű Dűnéje. Legutóbb pedig Bones and All című filmjét mutatták be a nagyérdeműnek.

Fotó: Chanel

A Bleu de Chanel kampányához Timothée Chalamet-ről a fotókat Mario Sorrenti fényképezte, az első anyagok júniusban jelennek meg a főszereplésével, majd később, az ősz folyamán látható lesz a kampányfilm is, amihez Martin Scorsese rendezőt kérte fel a divatház.

A parfüm nálunk, a Krémmánián is jó ajánlásokkal bír: az eredeti Chanel Bleu de Chanel, illatot még 2010-ben mutatták be, alkotója Jacques Polge parfümőr volt. Értékelése nálunk 4,04-es, míg parfüm változata 4,7-es, úgy találtátok, elegáns illat, friss, fűszeres, férfias. Tartós illat, mely hétköznapokra sem túlzó.