Krémmánia magazin

Meglepő, milyen újdonsággal rukkolt elő az Olaplex

Hajápolásról szó sincs, szempilláinkat vette célba az Olaplex. Az újdonság neve Olaplex Lashbond Building Serum, mely nemcsak a márkától ismert kötés sokszorozó technológiát tartalmazza, de egy peptidkomplexet is.

A szempillaszérum kinézetre olyan mint egy tus, az átlátszó, könnyed, vizes-géles állagú szérumot egy tűhegyes ecset segítségével vihetjük fel a felső pillasor tövéhez (az alsóhoz nem szükséges). Egyszerű nemcsak felvinni de eloszlatni is, a készítmény pedig gyorsan felszívódik, így akár reggel és este is alkalmazhatjuk a tiszta, száraz bőrön. A hivatalos ajánlás szerint a várakozási idő 90 másodperc, ezt követően következhetnek a további kozmetikumok, sminktermékek.

A szempillaszérumot azok is akalmazhatják akik kontaktlencsét hordanak, festetik a szempillájukat vagy valamilyen típusú műszempillát viselnek.

A szempillaszérum hatóanyagai

Leírása szerint magas koncentrációban tartalmazza az új Olaplex Peptide Complex Technológiát, ami a márka hasonlóan szabadalmaztatott összetevője, mint a hajápolókból már ismert Olaplex Bond Building Technológia, ami szintén megtalálható benne. Ez a peptidkeverék több olyan peptidet is tartalmaz magas koncentrációban, amiket kizárólag a márka használ készítményeiben, és amelyek hatékonyságát a vörös lóhere virágkivonattal egészítik ki. A szérum támogatja a pillák természetes növekedési ciklusát és a szempillák megtartását, így a szempillák hosszabbnak, vastagabbnak, erősebbnek és dúsabbnak tűnhetnek.

A kötés sokszorozó technológia ez esetben a bőrbarrier támogatásában vesz részt, hogy az egészséges bőr jobb környezetet jelentsen a szempillák természetes növekedéséhez.

A szérum hatékonyságát ezen felül még hialuronsav és biotin is erősíti, melyek segítik a szempillák  egészséges növekedését, csökkentik a szempillák törékenységét, szárazságát.

Hogy mindezt megtapasztaljuk, legalább két hétig javasolt a szérumot használni, négy hetes alkalmazás után pedig már nemcsak hidratáltabbak, kondicionáltabbak lehetnek a pilláink de hosszabbakká, erősebbekké, sűrűbbé is válhatnak.