Krémmánia magazin

Most minden róluk szól – Barbiecore manikűrök

A Barbie mozifilm körüli buzz pinkbe borította a világot. Hónapok óta a top trendek közt szerepel a rózsaszín, a Valentino által is felkapott élénk változattól a lágy pasztellekig terjedő színskálájával. Hatását persze nemcsak a divat, de a szépségápolás terén is kifejti, elsősorban természetesen a dekorkozmetikumok esetén. Nem kivetélek ez alól a körömlakkok sem, a barbiecore manikűr az idei nyár egyik kedvence.

A legjobb a dologban, hogy tág teret enged kreativitásunknak a trend. A barbiecore manikűröket mindössze színviláguk határozza meg, a finishek, árnyalatok és díszítettség tekintetében szabad a pálya. Készülhet például a régóta kedvelt negatív tér manikűrök stílusában:

Fotó: instagram/des.tinationnails

Hasonlóan látványos megoldás, ha színátmenetes hatással társítjuk a pinket, a lenti videóban bemutatott manikűr a téma egy szupersikkes példáját mutatja.

Ennél extrábbra vágysz? Íme egy egészen eltérő változat, amit a szuper fényes, krómhatású fedőréteg tesz izgalmassá, fix, hogy Hailey Bieber is beszavazná.

Fotó: instagram/havenlynails

Az effektlakkoknál maradva a vattacukrok puhaságát is megidézhetjük, persze szigorúan egy finom adag csillám társaságában.

Fotó: instagram/melly.k.nails

Persze effektlakkok nélkül is van élet, hát még manikűr. Egy dögös barbiecore körömhöz sem kell több egy szuper pink körömlakknál, az energiákat pedig fektessük az ízléses körömforma kialakításába.

Fotó: instagram/beauty__team_