Krémmánia magazin

Parfümök nyári köntösben: hajpermetek, amik elcsábítanak

Télen sem túl vonzó, ha áthatolhatatlan illatfelhőbe burkoljuk magunkat, a nyári melegben azonban különösen tolakodó lehet. Mi több, még a fejünk is megfájdulhat, kedvenc illat ide vagy oda. Valószínűleg emiatt is váltak népszerűvé a hair mistek, vagyis a hajpermetek, amik a népszerű parfümök légiesebb változatai, amik közül most a Krémmánia legnépszerűbbjeit mutatjuk be.

 

Jellemzően az anyaillat köszön vissza a hajpermetekben, amiket lehetetlen túladagolni, a rekkenő hőségben mégis elegendő az illat, amivel megajándékoznak. Fújhatjuk őket a hajunkra és persze bőrünkre is (nem egyet közülük testpermetként is pozicionáltak), ráadásul a legtöbb esetben árban is kedvezőbbek, mint az eredeti EdP vagy EdT változat.

A Rituals The Ritual Of Ayurveda Hair & Body Mist a Krémmánia legnépszerűbb hajpermete, üde rózsás illat, ami az őszi-téli időszakban is kedvelt lehet. Tartósságát többen is dicsértétek, a vélemények alapján bár hajpermet, parfümként is megállja a helyét.

A Chanel Allure Tender Hair Mist könnyedebb kiadása az eredeti illatnak, ami így a legforróbb nyári napon sem válik túlzóvá, miközben minden cseppjében hordozza a parfüm luxus érzetét. Nemcsak hajra, bőrre is fújhatjuk.

Ha te is rajongója vagy az eredeti parfümnek, jó ha tudod, hogy nyárra a Lancôme La Vie Est Belle Silky Hair Mist változatban is magadra fújhatod. Visszafogott, bőrközeli, mégis az eredeti illat ragyogását találjuk benne.

A Gucci Bloom Hair Mist is remek értékeléseket kapott eddig, ezt a hajpermetet is jellemzi a könnyedség, a fátyolszerű lágyság, mely ötvöződik a Gucci Bloom parfüm illatjegyeinek csábításával.

A Thierry Mugler Angel Hair Mist az ikonikus illat egy nagyon jól újraértelmezett változata, ami egyfelől tartalmaz mindent, amitől az Angel máig kirobbanthatatlan a legnépszerűbb parfümök listájáról, mégis mindennek egy könnyedebb, kevésbé pacsulis verziója, ráadásul meglepően tartós változatban.