Krémmánia magazin

Ezek a kócbontó hajkefék nyári változatai

Az idei nyár sem telhet el Tangle Teezer újdonságok nélkül, öt vibráló árnyalatban jelentek meg a kócbontó hajkefék. A nyári medencés bulik, egész napos strandolások vagy tengerparti nyaralások során bármelyikük jól jöhet, pláne is vidám színekben.

A Wet Detangler és a Wet Detangler Mini (ami egyébként legutóbbi Krémmánia Monoboxunkban is szerepelt) narancsos-pink árnyalatban jelent meg, a Pink Punch változat színét a nyári naplementék ihlették. A Wet Detangler értékelése több mint 200 vélemény után is 4,82-es, ami kellően meggyőző a képességeit illetően. A pici változat egy igazi utazós darab, ami mindenhová elfér, mégis hozza ugyanazt a hajbontó képességet mint a normál méret.

EPD 2023 TWD PINK PUNCH 3 __14TWD_PinkPunch_HeroImage __1Pink Punch_TWDM_HeroImage __19
< >
Tangle Teezer Wet Detangler Mini

A pasztell árnyalatok szerelmeseinek sem kell lemondani az újdonságokról, a Large Wet Detangler ugyanis egy neutrális, könnyed Vanilla árnyalatban is megjelent. Nála bulisabb alternatíva a Compact Styler, aminek Sweet Lilac & Yellow Chrome fantázianevű újdonsága a napsütéses levendula mezők pasztell árnyalataiba öltözött, de tette mindezt némi fény és csillogás kíséretébe. Ez a kompakt változat szintén népszerű a Krémmániások körében, immár 144 vélemény futott be rá, értékelése pedig 4,6. Kényelmesen kézre álló, kompakt fésű, utazásokhoz, edzésekhez tökéletes, védő teteje szépen gondoskodik róla, hogy ne sérüljenek, illetve tisztán maradjanak a fésű fogai.

EPD 2023 CS Lilac Yellow Chrome lifestyle 2 __10Lilac&Yellow Chrome_CS_Cap Angle 2 __16Angle 7_TWDL_VanillaLatte __4
< >
Tangle Teezer Compact Styler Sweet Lilac & Yellow Chrome

A Tangle Teezer Ultimate Finisher hajkefe nemcsak új színt, de új kialakítást is kapott, ennek köszönhetően pedig neve is változott. Ezentúl Ultimate Stylerként találjátok meg, a nyári szezonra pedig Millenial Pink árnyalatban keressétek. Ez a kefe is sok jó véleményt gyűjtött már be, jelenleg 4,77-es értékelésen áll, azt írtátok róla, hogy nagyon jól kifésüli a gubancokat, kényelmes a használata és könnyen tisztítható is. Árban talán húzósabb mint egy átlagos kefe, de kipróbálói szerint hosszú távon abszolút megéri áldozni rá.

Asia US Milennial Pink 11_11 1 __5Millennial Pink_TUS_HeroShot __18
< >
Tangle Teezer Ultimate Styler