Krémmánia magazin

Beújítanál, de úgy istengazából? Mit szólnál egy ütős hajszínhez?

Vattacukor árnyalatok és parókákat meghazudtoló neon színek – úgy tűnik, a nyári szezonban menetrenszerűen felpezsdülnek velük a frizuratrendek. Nem csoda, hisz a nyári szünet vagy (csupán) a nyári szabadság ideje tökéletes alkalom hozzá, hogy komfortzónánkból kilépve kísérletezzünk egy kicsit.

Fotó: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Hála a hajszínező spray-knek és bemosóknak, következmények nélkül duhajkodhatunk, hisz e színezők maximum néhány hajmosásig ajándékoznak meg a bulihangulatú színekkel. Persze ha ennél többre vágyunk a tartós hajfestékek közt is rátalálunk a vágyott színekre.

Divat idén minden a pink, és nem csak a Barbiecore harsánysága. A pasztell rózsaszín árnyalatok szuper népszerűek a hajszínezők terén.

Fotó: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

A mentás-kékes árnyalatok elsősorban azoknak állnak jól, akikhez passzolnak a hideg színek. Még a lágy esésű, klasszikus frizurák is egészen új értelmet nyernek általuk.

Fotó: Valentina Frugiuele/Getty Images

Ha pixie frizurád van, neked a legkönnyebb, hisz a rövidke tincseket villámgyorsan lehet átszínezni, így kaméleonokat meghazudtoló gyorsasággal variálhatod megjelenésedet. Egy ilyen barackos árnyalatot szerintünk feltétlen próbálj ki.

Fotó: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Egy fűzöld hajhoz kétségtelenül nem árt a lelkünk mélyéről fakadó lázadás, ezt a színt tudni kell lazán viselni, annyi szent. Meg van benne ez a skill? Akkor gyerünk, hajszínezésre fel!

Fotó: Daniel Zuchnik/Getty Images

Szó volt már a kékekről, ám nem lehet szó nélkül elmenni e fekete-türkizkék frizura mellett. Az extrém oldalt elválaszott, pengeélesen vágott bubi hajat egészen új dimenzóba röpíti.

Fotó: Christian Vierig/Getty Images