Krémmánia magazin

Új INCI-vel hódítanak az Ilcsi Krémmánia kedvenc kozmetikumai

Új receptúrával és az ígéretek szerint még kedvezőbb hatásfokkal térnek vissza az Ilcsi Rózsa termékcsalád tagjai, melyek eddigi növényi összetevőit biotechnológiával nyert hatóanyagokkal egészítették ki.

Az Ilcsi Rózsa kozmetikumai rendre remek értékelésekkel büszkélkedhetnek a Krémmánián, legyen szó arckrémről, szérumról vagy arctejről. A rózsa nemcsak a készítmények designjában jelenik meg, az összetevők közt is jelentős. A rózsaszirom hatóanyagai ugyanis erősíthetik a sejtfalakat, csökkenthetik a stressz és az irritáció hatásait, és nem utolsó sorban tonizáló hatásúak is. Jelentős az A-, B-, B3-, C-, D- és E-vitamin tartalmuk, továbbá antioxidánsok, flavonoidok és cink is található bennük.

A megújult kozmetikumokba fő aktív hatóanyagokként került bele:

  • a vörös ginzengből nyert glikoprotein, ami stimulálja a sejtek megújulását, így simábbá teheti a bőrt.
  • A hidrolizált glükozaminoglikán a hialuronsav előfutára, segíti annak termelődését a bőrben, ezáltal az feszesebbé, ránctalanabbá válhat.
  • A réz-glükonát, ami az egyik leghatékonyabb szabadgyökfogó enzim, kiváló antioxidáns hatással is bír, és fokozza a kollagénszintézist, valamint rugalmasabbá teheti a bőrnek.
  • Végül a Nátrium PCA-ról se feledkezzünk meg, ami egy nagyon erős vízmegkötő, hidratáló összetevő, ami a bőr nedvességmegtartó képességéért felel.

Az Ilcsi Rózsa arcápolókra elsősorban az intezív és alapos hidratálás terén számíthatunk, regenerálják a felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrt is. Ennek köszönhetően a bőr selymesebb tapintásúvá, üdébbé válik, csökkenhetnek a dehidratáltságból fakadó ráncok.

Az arcápolási rutin számos elemét megtaláljuk a termékcsaládban. Az Ilcsi Rózsa Arctejjel a double cleansing első lépéseként tisztíthatjuk meg bőrünket, reggel pedig önmagában is elegendő lehet vele áttörölni a bőrt. Nemcsak tisztítja, de plusz hidratálást is nyújt neki. Elődje értékelése 4,41, kíváncsian várjuk, miként folytatódik az arctej menetelése nálunk.

Az arctsztítást követően a szérumok sorában érdemes alkalmazni az Ilcsi Rózsa Booster Szérumot,  amiből pár cseppnyi is elegendő alkalmanként, hogy hatóanyagai segítsék a kollagén- és elasztinképződést a bőrben, és így segítse csökkenteni a bőr öregedésének jeleit.

Végül az Ilcsi Rózsa Arckrémmel zárhatjuk a sort este, és hidratálhatjuk pluszban a bőrt nappal a fényvédőt megelőzően. Az arcápoló a márka habkrémének utódja, vízhiányos, tág pórusú bőrre ajánlják. Állaga könnyed, mégis tápláló, érezhetően feltölti, hidratálja az arcbőrt.