Krémmánia magazin

Nem véletlenül lehet a nyár kedvence az új MAC Stack szempillaspirál (X)

Nemrég debütált a boltok polcain a MAC Stack Waterproof Szempillaspirál, mely vízálló változatban viszi tovább az eredeti változat sikerét. Ha még nem próbáltad, nyárra tényleg érdemes beszerezni, hogy a legnagyobb hőségben, izzadásban, párás időjárásban is tartós legyen a szemsminked.

Mit ígér a Mac Stack Waterproof szempillaspirál?

Fokozatos építhetőséget, intenzív, fekete színt, ami nem póklábszerűen ül rá a pillákra. Köszönhető mindez a spéci kefének, mely szépen szétválasztja őket, mégis dúsít és hosszít, az eredmény pedig nem potyog.

Már az eredeti változatra is jellemző mindez, a mostani, vízálló újdonság pedig kenődésmentes eredményt ígér használóinak. Az úgynevezett Drench-Defense technológia segítségével a festék a pillák köré épül, nem tapasztja össze őket, valamint megvéd minden egyes szempillát, miközben lepergeti a vizet róluk.

Nemcsak könnyálló, de az ígéretek szerint a strandolást is bírja.

Fotó: MAC

Így használd

Mielőtt felvinnéd a festéket szempilládra, picit érdemes a felesleget letörölni róla, majd a tövektől kezdve húzd végig a kefét a szempilláidon. Fontos azonban, hogy ne pumpáld a pálcát, mert az csak a formula kiszáradásához vezethet, a festék nem lesz sem több, sem kevesebb általa a kefén.

A legjobb festési technika, ha felvitel közben apró cikk-cakk mozdulatokkal mozgatod a spirált, így gondoskodhatsz róla, hogy a pillákat teljesen bevonod a festékkel, továbbá az eredmény is sokkal látványosabb lesz.

A még ütősebb eredmény érdekében vigyél fel egy második réteget ugyanezzel a technikával.

Bár a festék betonbiztosan tart napközben, lemosáskor könnyen eltávolítható. Ehhez a márka a MAC Gently Off Eye And Lip Makeup Remover sminklemosót javasolja, ha másikat keresnél, válassz olyat, melyet a vízálló típusokra is ajánlanak.

Fotó: MAC

Extra tipp: A volumen és tartósság kimaxolásához első lépésként bevetheted még a MAC False Lashes Maximizer-t, ami egy ápoló és boostoló réteggel vonja be a pillákat.