Krémmánia magazin

5 Krémmániás kedvenc 1 márkától – ISANA

Drogériás viszonylatban a legnépszerűbb márkák közt szerepel az Isana, vagyis a Rossmann saját márkás kozmetikai márkája, aminek égisze alatt arcápoló szérumtól a hajolajon át a vattakorongig minden kapható. Több száz kozmetikum és kozmetikai kiegészítő található meg a Krémmánia adatbázisában is, amelyek közül most bemutatunk ötöt, amik a megosztott tapasztalatok alapján kipróbálásra érdemesek lehetnek.

ISANA HAJÁPOLÓ OLAJ ARGÁN- ÉS NAPRAFORGÓOLAJJAL

A Top Isanás termékek egyike, amire már több mint 260 vélemény érkezett. Argánolaj, napraforgó olaj a fő hatóanyagai, a vélemények alapján egyáltalán nem nehezíti el a hajat, láthatóan, szépen ápolja a hajszálakat, amik fényesebbek, kevésbé sprődek tőle. Az értékelések alapján puhábbá, selymesebbé teszi a hajat, ár-érték arányban jó választás lehet.

ISANA PURE 24H CREME NAPPALI KRÉM

4,38-as értékelésű ez a hidratáló krém, ami az alap rutin szuper eleme lehet. Illatmentes, hidratáló és bőrpuhító összetevőket tartalmaz. A vélemények alapján könnyed állagú, kifejezetten kényelmes érzés a bőrön és érezhetően hidratálja azt. Az összetevői alapján a zsíros bőr számára inkább esti bőrápolóként válhat be, normál és száraz bőrűeknek nappali krémként is kényelmes lehet még fényvédő, smink alá is.

ISANA SHEAVAJ & KAKAÓ TESTÁPOLÓ KRÉM

Jó nagy bödönnyit kapunk ebből a testápolóból, ami száraz bőr ápolására is megfelelő lehet. Kakaós illatát kifejezetten szeretitek, picit testesebb krém, de szépen beszívódó fajta, kiszerelése pedig lehetővé teszi, hogy valóban az utolsó cseppjét is elhasználjuk. Hidratáló hatásával alapvetően elégedettek voltak kipróbálói.

ISANA AHA PEELING KONCENTRÁTUM

A jóáras arcápolók csoportjának egyik kiemelkedő tagja ez a 6%-os koncentrációjú kémiai hámlasztó. Kiváló, 4,86-os értékelésű, a glikolsav mellett tartalmaz hidratáló összetevőket, aloe verát, panthenolt is. Ára kimondottan baráti, így ha hátra, dekoltázsra, vagy testetek bármely más nagyobb területére kerestek kémiai hámlasztót, akkor is számíthattok rá.

ISANA DREAM BEACH SEYCHELLEN TUSFÜRDŐ

Ide most a legújabb kis kedvencet hoztuk, de alapvetően népszerűek szoktak lenni az Isana tusik a Krémmániások körében. Köszönhető ez a jó ár-érték aránynak és a mutatós csomagolásnak, illetve a változatos illatkombinációknak, amelyeket kitalálnak a gyártók. Jól habzanak, megfelelően tisztítanak és nem szárítják különösebben a bőrt, mindennapos használathoz pont passzolnak.