Krémmánia magazin

Rózsák ihlették az Armani/Privé sminkjeit – Nézd meg a luxusmárka ajánlásait az őszi-téli szezonra

Az haute couture bemutatók sorában az Armani/Privé is a nagyérdemű elé tárta legújabb, már az őszi-téli szezonra szánt kollekcióját, amely nem lett volna teljes a ruhákhoz komponált sminkek nélkül. Ha tetszenek a rózsás árnyalatok, megnézheted, hogyan készült a kifutói beauty look.

©Armani beauty 
©Armani beauty

Les temps des roses

A vörös rózsák érzéki, magával ragadó, titokzatos virága ihlette a kollekciót, természetes, hogy a sminkek is a virágok szépségéből építkeztek. Fényes, lakkozott rózsák borították a ruhákat,  fekete és ragyogó arany részletekkel díszített, dombornyomott felületek tették egyedivé az öltözékeket. A kollekció egy igazi utazás volt Nyugatról Keletre, csak a ruhák nyelvén, elnyújtott sziluetteken keresztül, amelyek újraértelmezték a legikonikusabb virágot anélkül, hogy a közhelyes romantika képét idézték volna fel.

©Armani beauty

A sminkek hasonlóan összetett érzéseket és üzeneteket kívántak átadni. “A 2023/24-es őszi-téli sminkek a nőiesség és az elegancia esszenciáját ünneplik, amelyet a legikonikusabb virág, a rózsa ihletett. Az erőt adó smink a fények és árnyékok kontrasztjával játszik, titokzatosság és a kifinomultság érzetét keltve ezzel. Tökéletesnek látszó arcbőr, lágyan definiált szemekkel és magabiztos, a rózsaszirmok vörös árnyalatát idéző ajkakkal” – mondta el Hiromi Ueda sminkmester az általa kreált sminkekről.

©Armani beauty

Így tudod elkészíteni az Armani/Privé sminkeket

Arc

MRC05273 __4MRC05864 __9MRC05684 __7
< >
©Armani beauty 
  1. Készítsd elő a bőrt, hidratált arcápolóval. Ehhez a márka a GIORGIO ARMANI CREMA NERA SUPREME REVIVING LIGHT CREAM arckrémet ajánlja.
  2. Vidd fel a LUMINOUS SILK FOUNDATION-t és a LUMINOUS SILK CONCEALER-t a természetesen tökéletesnek látszó arcbőrért.
  3. A titokzatos hatásért emeld ki az arc magasabb pontjait a márkánál újdonságnak számító POWER FABRIC SETTING POWDER-rel.
  4. A ragyogó, fényes hatásért vidd fel a 7-es árnyalatú FLUID SHEER-t az orcákra és a szemöldökcsontra.

Szemek

MRC05331 __5MRC05573 __6MRC05713 __8
< >
©Armani beauty 
  1. Használd a #12-es árnyalatú SMOOTH SILK EYE PENCIL-t a belső szemzugból a külső felé haladva, így egy határozott formát tudsz kialakítani.
  2. Ezt követően használd a #30-as árnyalatú EYE TINT-et a szemhéj belső sarkában, és a #10-es és #12-es árnyalatú EYE TINT-et a szemhéj közepén.
  3. Végezetül vidd fel az EYES TO KILL szempillaspirált, amelyet a bemutatóra vörös pigmenttel kevertek, így felidézve a rózsa virágát.

Ajkak

©Armani beauty
  1. Ha a modellekéhez hasonló vörös ajkakat szeretnél, vidd fel az ikonikus, #400-as árnyalatú LIP POWER-t az ajkak közepére, és ecsettel vagy ujjbegyeid segítségével dolgozd el a terméket az ajkak külső irányaiba haladva, ezzel egy elmosódott, laza hatást létrehozva.