Krémmánia magazin

Kozmetikumokkal bővített a Foreo, Supercharged néven találod a kollekciót

Az idén tíz éves Foreo úgy döntött, eljött az ideje egy új szépségápolási kategóriában is megjelenni: bemutatta első kozmetikumait, amik közt találunk önállóan, az arckezelő eszközeiktől függetlenül is bevethető újdonságokat és olyat is, mely készülékeik hatékonyságát növelik tovább. Mutatjuk, mit találsz a Supercharged kollekcióban.

FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA hármas hatású intenzív hidratáló

A Foreo hármas hatású intenzív hidratálást nyújtó gélkrémje az ígéretek szerint 40%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát mindössze 15 perc alatt. Hosszan tartó hidratálást biztosít, javítja a bőr rugalmasságát, megakadályozza a kiszáradást és segít erősíteni a bőr védőrétegét.

Hogyan teszi mindezt?

A krémben található hidratáló hialuronsav és poliglutaminsav segít eljuttatni a nedvességet a bőrsejtekbe és ott megőrizni azt, így fokozva a bőr rugalmasságát és feszességét. A tápláló szkvalén segít csökkenteni a transzepidermális vízveszteséget úgy, hogy minimalizálja a finom vonalak és ráncok mélységét – így a bőr puha és kellemesen sima marad. A hidratáló panthenol nedvességgel tölti fel a bőrt, miközben segít megerősíteni a bőr védelmi rétegét – csökkenti a bőrpírt és megnyugtatja az arcbőrt. Az antioxidáns E-vitamin segít a szabadgyökös károsodások elleni küzdelemben.

FOREO SUPERCHARGED™ intenzíven hidratáló és tápláló maszk éjszakára

Az esti rutint bővíthetjük a Foreo Supercharged Maszkkal, mely intenzív hidratálást és táplálást biztosít. A zselés maszk bőrnyugtató hatású, 99%-ban természetes eredetű összetevőkből készült, leírása szerint az egész éjszakán át tartó kezelés életteli telivé teszi és megfiatalítja a bőrt anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.

Hogyan teszi mindezt?

A hialuronsav segít eljuttatni a nedvességet a bőrsejtekhez és lezárni azokat, fokozza a bőr rugalmasságát és teltebbé teszi, miközben csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. A nyugtató cink PCA segít kordában tartani a faggyútermelést és csökkenti a bőrpírt – a bőr tisztább és egészségesebb megjelenésű lesz. Az antioxidáns tulajdonságú fenyőgomba és az E-vitamin segít megvédeni és táplálni a bőrt, fiatalos és ragyogóbb arcszínt biztosítva. A tápláló pórsáfrányolaj és a hidrogénezett olívaolaj hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek, miközben javítja a bőr textúráját és elősegíti a bőr természetes védőrétegét. A csipkebogyó olaj és az ergotionein antioxidánsokban, vitaminokban és zsírsavakban gazdag, segít megvédeni a bőrt az oxidatív stressztől, miközben ragyogóvá teszi a bőrt, és javítja annak általános textúráját és tónusát.

FOREO SUPERCHARGED™ feszesítő szérum 2.0

Nem maradt ki a kollekcióból a szérum sem, a Foreo Supercharged Feszesítő Szérum klinikailag bizonyítottan, jelentősen növeli az 1-es típusú kollagéntermelést és így segít feszesíteni a bőrt és csökkenteni a ráncok mélységét. A hialuronsav, az elektrolitok, a ceramidok és a szkvalén erejét kombinálva növeli a bőr nedvességtartalmát. A szérum kifejezetten a FOREO mikroáramos készülékeihez lett kifejlesztve. Az ingerületvezető elektrolitok biztonságosan és hatékonyan továbbítják a mikroáramot a készülékről a bőr rétegeibe és az alatta található izmokba, miközben hidratálják a bőrt.

Hogyan teszi mindezt?

A bőrfeltöltő hialuronsav komplex 5 féle hialuronsavat tartalmaz, amely segít táplálni és fenntartani a bőr mikrobiomját, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az antioxidáns hatású szkvalén, a ceramidok és az E-vitamin segítenek a szabad gyökök elleni küzdelemben és erősítik a bőr természetes védőrétegét, így az kevésbé hajlamos a károsodásra és az érzékenységre. A hidratáló panethonol és aminosav (szerin) segít fenntartani a bőr egyensúlyát azáltal, hogy megtartja a nedvessége.