Krémmánia magazin

Az ikonikus hajápoló márka megérkezett, itt a Fekkai

Ezentúl itthon is elérhető a a New Yorkból indult professzionális hajápolási márka, a Fekkai.  A márka szalonjaiban olyan hírességek szánítanak visszatérő vendégeknek mint Ashley Graham, Karlie Kloss, Paris Hilton, vagy Salma Hayek.

Honnan a márka neve?

A provence-i születésű és Párizsban tanult Frédéric Fekkai 1989-ben nyitotta meg első, úttörő, saját nevével fémjelzett szalonját a New York-i Bergdorf Goodman áruház tetején. Ma már New York legelismertebb és legelőkelőbb hajszalonjait tudhatja magának. 1995-ben bevezetett Fekkai termékcsaládjával megteremtette a presztízs hajápolási kategóriát, melynek sikerét azzal szeretné tovább emelni, hogy olyan hatékonyságú, tiszta formulákat alkosson, amelyek a hatékonyság terén sem szorulnak a második a sorba. “Tiszta formula, hatékonyság, kompromisszumok nélkül” – ez a márka ígérete is.

Top Fekkai hajápolók

A Fekkai Clean Stylers Root Lift Volume Spray egy hőre aktiválódó, ragacsos érzettel nem járó hajtőemelő készítmény, az ígéretek szerint egész pontosan 87%-kal teszi dúsabbá a hajkorona látványát, ami nem kevés. Pluszban pedig még hővédelmet is nyújt a hajnak.

A Fekkai Brillant Gloss Anti-Frizz Serum egy könnyed állagú olajos szérum, ami anélkül teszi fényesebbé, simábbá a hajat és csökkenti annak szöszösségét, hogy elnehezítené a hajszálakat.

A Fekkai Brillant Gloss Shampoo ugyanennek a vonalnak a szulfátmentes samponja, ami a száraz hajnak nyújt plusz ápolást és azt íéri, hogy használatától a haj fényesebb, ápoltabb lesz, csökken a sprődsége.

A Fekkai Apple Cider Detox Scrub egy krémes állagú készítmény, ami segít eltávolítani a hajas fejbőrre rakódott hajformázó maradványokat, szennyeződéseket. A fejbőrt nem szárítja, átmenetileg serkenti a véráramlást, ami jó hatással van a hajszálakra is.

Ha bizonytalan vagy, számodra melyik hajápoló lenne a legmegfelelőbb, segítségedre lehet a márka oldalán található kérdéssor. Megválaszolva javaslatot kapsz rá, hogy melyik készítményekez érdemes kipróbálnod.