Krémmánia magazin

Felismerhetetlenné tette Dua Lipát az új szemöldöke

Julia Fox, Kendall Jenner és Lily James után Dua Lipa is a hidrogénezett szemöldökűek táborába lépett, legalábbis egy fotósorozat kedvéért. Persze nem akármilyen képek készültek: a francia Vogue szeptemberi számának címlapfotózásához kérték fel az énekesnőt.

Fotó: Cindy Ord/MG23/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Dua Lipa megjelenéséhez, imázsához sztársága kezdetétől hozzá tartozik a sűrű szemöldök, ezért első pillantásra alig lehet ráismerni az énekesnőre Mert Alas fotóin. A teljes sorozat persze nyomtatásban látható csak, ám a Vogue azért megosztott néhányat közülük online is. Az egészen minimalistának ható sminket és a teljes beauty lookot Lisa Eldridge készítette. A smink éppen attól magával ragadó, hogy alig látszanak tónusok. A kiszőkített szemöldököt világos, natúr rúzzsal társították, az arcárnyalás visszafogott, miként a szemsmink is, bőre ragyogása azonban gyönyörűen hat a címlapfotón.

A magazin belső oldalain egy teljes fotósorozat is látható az énekesnőről, akinek harmadik stúdióalbuma a jövő évben fog várhatóan megjelenni. Dua Lipa ezeken a képeken is igazi kaméleon, némelyik fotón mintha Irina Shayk nézve vissza ránk, más képeken a mini frufrus look egy picit Uma Thurmant is eszünkbe juttathatja a Ponyavergényből – vagy Milla Jojovich karakterét az Ötödik Elemből, némi darkos behatással.