Krémmánia magazin

Jó tíz éve állt elő ilyen sminkújdonsággal a MAC, hamarosan érkezik hozzánk is

Miközben szezonról szezonra csodálkozhatunk rá a sminkújdonságokra, talán bele sem gondoltunk, de folyékony alapozóval már rég rukkolt elő a MAC. Jó tíz éve is annak, hogy e téren újdonságot mutatott be, ám most érkezik a MAC Studio Radiance Serum-Powered Foundation, egy szérum-alapozó hibrid termék.

A folyékony alapozók terén egy ideje átvették a vezetést az extrán könnyed állagú fajták. Azok, amik nem tudnak, és nem is akarnak közepes fedésnél többet nyújtani, de teszik mindezt észrevétlenül könnyed módon, hidratáló hatással felvértezve, és jó esetben csodásan egységes, természetes hatású bőrképet eredményezve. Ez ugyanis jelenleg a trend, az elvárás tőlünk, fogyasztók részéről. Leggyakrabban színezett szérumként vagy szérum-alapozóként mutatkoznak be, nincs ez másként a MAC esetén sem.

A MAC újdonsága is a fentieket ígéri, plusz a tartósságot, ami izzadás, vagy magas páratartalom esetén is állítólag 12 órás. A hibrid alapozó 33 hidratáló összetevőt tartalmaz, köztük olíva- és jojobaolajat, E-vitamint és 10% hialuronsavat, ami valóban impozáns.

Az újdonság az ígéretek és az összetevők alapján valóban igyekszik elegánsan megfelelni a bőrápolás és a sminkelés kritériumainak egyszerre, a formulát állítólag már több éve finomították, tesztelték a márkánál.

Az 56 árnyalatból álló paletta minden bőrtípusra és árnyalattónusra gondolt, a finishe inkább ragyogó. Hogy ez kinél mennyire fényes (és fényesedik ki) azt majd az adott bőrtípus eldönti. A pórusokat mindenesetre azt ígéri, hogy szépen láthatatlanná teszi. Fényvédelemről azonban mellé gondoskodni kell, ezt a készítmény nem tartalmaz.

A folyékony alapozó itthon még nem debütált, de már várjuk, mikor érkezik meg hozzánk, és mi lesz a Krémmániások véleménye róla. Az amerikai oldalon az alapozót 46 dollárra árazták be, 6 dollárral többre mint a Studio Fix Fluidot.