Krémmánia magazin

Új illatokkal jelentkezett a Rexona, a virágos és a gyümölcsös variáció is kedvedre való lehet

A Krémmániás toplista élmezőnyébe tartoznak a Rexona izzadásgátlói, amikből vadiúj illatok jelentek meg. Akár a fújós, akár a kenhető típust szereted, találni fogsz érdekeseket köztük.

A stressz izzasztó hatásai bármikor, bármilyen helyzetben jelentkezhetnek, a Rexona Maximum
Protection izzadásgátlói pedig éppen ezzel igyekeznek felvenni a harcot. A gyümölcsös vonalat az újdonságok közt a Rexona Maximum Protection Watermelon jelenti, míg virágos illattal a Rexona Maximum Protection Bright Bouquet szolgál. Ez utóbbi nemcsak aerosolos, de stiftes változatban is elérhető – az első véleményeket még mindkettő várja nálunk, hajrá Krémmániások, írjátok meg nekünk, miként szerepelnek!

Rexona Maximum Protection Watermelon 150 mlRexona Maximum Protection Bright Bouquet 150 ml59096351_Rexona Maximum Protection Bright Bouquet 40 ml izzadásgátló stift 72h_PS
< >

A férfiakra is gondoltak a márkánál, számukra a Rexona Men Maximum Protection Power 72h és a Rexona Men Maximum Protection Sport Defence 72h illatvariánsok érhetők el. Mindkettő élénkítő, friss, férfias illat, ám nem túlzó, a parfüm illatát egyik sem nyomja el.

Rexona Men Maximum Protection Sport Defence 150 mlRexona Men Maximum Protection Power 150 ml
< >