Krémmánia magazin

Viszlát Barbie pink! Drámai ajkak, démoni színek veszik át az uralmat

Míg az elmúlt hónapok másról sem szóltak mint a Barbie rózsaszín árnyalatairól, addig az őszi szezon már jóval drámaibb színeket ölt. Az ajaksminkek terén legalábbis mindenképp.

Elég néhány pillantást vetni az őszi trendeket felvonultató divathetek kifutóira, hogy lássuk, milyen nagy mértékben kerültek előtérbe a sötét vörös színek, a burgundik és bordók – mi több, Rodarte kifutóját leuralták a démoni fekete ajaksminkek. Mindez nem kevés gót sikket, Wednesday Addams-hatást is eszünkbe juttathat.

Kim Shui – Fotó: by Fernanda Calfat/Getty Images
Fotó: Rodarte – Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images
Adeam – Fotó: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images
Luar – Fotó: Fernanda Calfat/Getty Images

Vagy akár a kilencvenes éveket, az ominózus évtizedre jellemző sötét ajakkontúrozás divatja ugyanis továbbra is meghatározza az ajaksminkeket, ráadásul szuper divatosak lesznek a sötétebb barnás árnyalatú rúzsok is . A látványosan kontrasztos hatást tovább turbózhatjuk, ha irizáló színeket választunk, vagy tükörfényt kölcsönző ragyogó rúzsokat, szájfényeket viselünk.

GA_2023_Lip-Power-Matte_207_Open_3614273831154_RVB-4000 __1rimmel-12047-webmacrúzsAvon Power Stay foyékony ajakrúzs All Fired Up 2799Ft 0383 0 (2) __1Revolution szajfeny
< >
Rimmel Lasting Mega Matte Folyékony Ajakrúzs - 930 Ruby Passion