Krémmánia magazin

Borítsd pinkbe a fürdőszobádat! Itt a Barbie x Lush kollekció

Ha úgy érzed, maradt még életednek egy kis szeletkéje – mondjuk a fürdőd -, amit nem hódított meg magának a Barbie-mánia, most itt egy újabb pink parádé: megérkezett a limitált kiadású Barbie™ x Lush kollekció, aminek utolsó fürdőbomba-morzsája is a rózsaszín erejét ünnepli.

A Lush márkától megszokott friss, kézzel készült, erőszakmentes és minimális csomagolást alkalmazó kozmetikumok ezúttal a tökéletes Barbie-esztétika külső jegyeit öltötték magukra. A kozmetikai termékek teljes tárházát tartalmazza a kollekció, melyek mind Barbie ikonikus rózsaszínjében pompáznak – és a film óta – az erő, a bátorság és a rettenthetetlenség szimbólumaként újraértelmezve a színt.

Barbie™ x Lush_ Barbie™ Handbag Soap, £6 from Lush __3Barbie™ x Lush_ Barbie™ Heel Soap, £6 from Lush __2Barbie™ x Lush_ Barbie™ Boombox Soap, £6 from Lush __9Barbie™ x Lush_ Barbie™ Body Balm £8.50 from Lush __8
< >
Barbie Testápoló balzsam

 A gyűjteményben „pucér”, azaz csomagolásmentes termékek is helyet kaptak, a szappanoktól a fürdőbombákon keresztül a habfürdőkig. Azon termékek, melyekhez mégis szükséges a csomagolás, például a Barbie parfümhöz, a Lush Bring It Back nevű, zárt rendszerű újrahasznosítási programjának részévé válnak. A program során a vásárlók tégelyenként 200 Ft kedvezményt kapnak aznapi vásárlásuk értékéből, amennyiben visszaviszik az üzletbe a kiürült tégelyeket – öt üres fekete tégelyért pedig ingyen friss arcpakolás jár.

Barbie™ x Lush_ Barbie™ Pink Shampoo From £9 for 100g, from Lush __4Barbie™ x Lush_ Barbie™ Perfume, 30ml £35 from Lush __6Barbie™ x Lush_ Barbie™ Jelly Mask £10 from Lush __7barbie_dream_sugar_scrub_290g_2023 __5
< >
Barbie Jelly Zselés arcpakolás