Krémmánia magazin

10 éves lett az Armani Sí, szülinapi újdonsága is nagy kedvenc már a Krémmánián

A Giorgio Armani Sì illata idén ünnepli megalkotásának 10. évfordulóját, és ennek örömére egy újdonsággal is meglepte rajongóit.

Immáron egy évtizede mondunk Sì-t, azaz igen-t a szenvedélyre, a szabadságra, a szerelemre és önmagunkra ezzel az igazi ikonná vált női illattal. Az Armani Sì illata az az illat, mely arra bátorít, hogy bátran felvállaljuk a modern nőiesség megjelenését.

Az illat történetében most új fejezet kezdődik. A 10 éves évforduló előtti tisztelgésként új illat érkezett új csomagolásba zárva.

Mantrák, amiket érdemes megfogadni

Akár az új Sì Intense kampányfilmben feltűnő nagykövetek – Cate Blanchett, Sadie Sink, Matilde Gioli és Eugenia Silva – az Armani beauty számára minden egyes nő különleges és inspiráló. Mindannyian különböző történetet mesélnek el, melyek az Igen-ek végtelen tárházát hozzák el, és a Sì ereje öleli körbe őket. Így születtek meg az új kampány mantrái:

Sì, az új kezdetekre
Sì, a szabadságra
Sì, a szerelemre
Sì, önmagunkra
Sì, a szenvedélyre
Sì, az életre.

Tíz évvel az eredeti Giorgio Armani Sí Eau de Parfum illat megalkotása után Julie Massé mesterparfümőr az ikonikus ciprusos illat lenyűgöző újraértelmezését kínálja fel: az újdonság Sí Eau de Parfum Intense egy ciprusos, ámbrás, gyümölcsös illat. Ahogy látjuk, az újdonság is hasonló népszerűségnek örvend a Krémmánián mint az anyaillat. Míg a 2013-as Sí a márka legnépszerűbb parfüme nálunk, addig az új Intense változat csillagos ötös értékelésekkel kezdte meg Krémmániás pályafutását.

Mit érdemes tudni az új Sí Eau de Parfum Intense illatról?

A parfüm lédús és zamatos feketeribizli-nektárral nyit, amely természetesen üde hatást kelt, és még
jobban kiemelni az illatjegy gyümölcsös jellegét. A feketeribizli a damaszkuszi rózsa aromatikus virágos frissességével és a füstös és fűszeres fekete teával keveredve az alapjegyekben megjelenő vanília jegyeket teszi teljessé.

Az üveg lenyűgöző formaterve elköteleződés amellett, hogy minden eddiginél merészebben mondjunk Sì-t a vágyainkra; ezt az vállalást az üveget díszítő, háromdimenziós Sì felirat tovább
hangsúlyozza.

Az új Sí Eau de Parfum Intense bármely kiszerelése újratölthető a 100 ml-es utántöltő üveg segítségével, mely a márka fenntarthatóság iránti elkötelezettségét fejezi ki.