Krémmánia magazin

Ezt érdemes tudni a NIVEA új, pigmentfoltok elleni szérumairól (x)

Egyből három szérum újdonsággal is célba vette a NIVEA a pigmentfoltokat. Bőrproblémára szabva találhatunk a NIVEA Cellular Luminous630 családban célzott készítményt, ami segíthet az apró bőrelszíneződések eltüntetésében. Lássuk sorban, melyiktől mit várhatunk.

Fotó: NIVEA

Nivea Cellular Luminous630 Pigmentfoltok Elleni Szérum

A szérumot terhesség vagy menopauza idején kialakult foltokra épp úgy ajánlják, mint a napfény okozta pigmentfoltok vagy a bőröregedés miatti sötét foltok halványítására. Az ígéretek szerint az eredmény a készítmény rendszeres használatával fenntartható, ugyanis így képes megakadályozni a foltok visszatérését: a szérum aktív hatóanyagainak köszönhetően szabályozza a melanin termelődését, így csökkenti az újabb foltok megjelenésének esélyét.

Fotó: NIVEA

Kiszerelése pumpás, ami kényelmessé és higiénikussá teszi a használatát. Állaga krémes, színe fehéres. Illata egészen enyhe, gyorsan elillanó, virágos. 2-3 pumpálás elég alkalmanként az arcra, nyakra és dekoltázsra (szemkörnyéket kerüljük). Eldolgozást követően nagyon hamar felszívódik, finom púderes-krémes érzetet, matt finisht hagyva maga után – ragacsosság nélkül. Kombinált és zsíros bőrűeknek is kényelmesen beleilleszthető reggeli rutinba is, csak érdemes 1-2 percet várni a következő arcápoló felvitele előtt. Esti rutinban hibátlan, reggelre sem válik ragacsossá a bőr.

Nivea Cellular Luminous630 Szérum Akné Utáni Sötét Foltokra

Az előbbinél könnyebb, géles állagú, áttetsző, enyhén zöldes színű szérum ugyanolyan pumpás kiszerelést kapott. Ez a tubus tényleg szuper. A bőrhalványító összetevő mellett a szérum szalicilsavat is tartalmaz. A gyengéden hámlasztó hatású szalicilsav tovább segíti az aknés bőrproblémák enyhítését, ez az összetevő a pórusok belsejében is képes kifejteni hatását, így szuper összetevő pattis bőrproblémákra.

Fotó: NIVEA

Találunk ebben a szérumban hidratáló összetevőket is szép számmal, továbbá zöld tea kivonatot, ami nagyon jó gyulladáscsökkentő képességgel bír, aknés bőrre szintén remek aktív összetevőnek számít. Mindezekkel egy egészen komplex, pigmentfolthalványító hatást kínál a NIVEA széruma.

Felvitelt követően villámgyorsan felszívódik, egészen észrevétlenné válik, így ha zsíros bőröd van sem lesz “túl sok” érzet utána. Rétegezős rutinban is szépen megállhatja a helyét, a hidratáló krémet, reggel fényvédőt azonban nem szabad lehagyni utána (sem).

Nivea Cellular Luminous630 Öregedésgátló Szérum Pigmentfoltokra

Ez a NIVEA szérum az idősebb korban gyakorta előforduló, felhalmozódó pigmentfoltok halványítását segíti, valamint támogatja a bőr feszességének megőrzését. Teszi mindezt a hialuronsav hidratáló, bőrfeltöltő és így bőrsimító képességével, aminek köszönhetően a kisebb ráncok halványodnak, a bőr feszessége javul. A szérum tartalmaz továbbá egy Collagen Booster komplex nevű hatóanyagot is, ami az ígéretek szerint a sejtek saját kollagéntermelését serkenti, vagyis szintén a bőröregedés ellen hat, javulhat a bőr rugalmassága.

Fotó: NIVEA

A rendszeres használat esetében is napi legalább egyszeri használatot jelent, legalább 12 hétig. A fehér színű, lágyan krémes állagú szérum enyhe illatú. Szépen felszívódik a bőrbe, hidratáló hatása egyből érződik, miközben nem nehezíti el a bőrt. Zsíros-kombinált bőrűek számára elég lehet fölé nappal egy fényvédős krém és már indulhat is a nap. Akinek szárazabb bőrtípusa van, kényelmesen rétegezheti még hidratáló krémmel. Esti rutinban észrevétlen, 2-3 pumpálás esetében is elegendő az arc-nyak-dekoltázs területére.