Krémmánia magazin

Újdonság: Kéz- és lábápolók, amik az olasz luxust képviselik

Magyarországra is megérkezett az olasz luxus kéz- és lábápoló márka, a FEDUA, ráadásul teljes  termékpalettáját elhozta. A FEDUA termékei natúr és vegán termékek, melyek egy része a márka védjegyévé vált festékes dobozban kapható. Ezzel a csomagolás designnal a márka alapítója, Luca Gonzini szépen utal a családi cégre, ami nem más, mint a Botticiniben található, nagy múltra visszatekintő Colorificio Gonzini festékgyár.

Fotó: Fedua

Termékpalettájuk ikonikus szettje a Jelly Golden többlépéses kézápolási rutin. Ennek első lépése a Jelly Golden Bőrradír: az olajos bőrradírozás bársonyos érzetet kelt, míg a só szemcsék gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket. Ezt követi a Jelly Golden Maszk, ami egy intenzív hidratálást nyújtó készítmény, végül a Jelly Golden Szérum egy B3 vitamint is tartalmazó, pigmentfoltok halványítását segítő kézápoló.

RENDER - 8068020709411_JELLY-GOLDEN-MASK copiascrub_jg_3001_b_bianco __1
< >

A FEDUA termékeket úgy tervezték, hogy egész napra fenntartsák a kéz és a láb megfelelő hidratáltságát és a bársonyos bőr érzetét nyújtsák. A kínálatba tartozó bőröregedésgátló krémek vajasabb állagúak, érett vagy különösen száraz bőrre alkalmasak, míg a mindennapi használatra szánt kéz- és lábkrémek könnyedebbek, gyorsan felszívódó textúrájú készítmények. Mindkét formula shea vajat és mandula olajat is tartalmaz.

A kéz- és lábápolás mellett a márka körömápoló termékekből is széles választékot kínál. Lakkjai hosszantartó, gél hatásúak, a magas pigmenttartalomnak köszönhetően rendkívül fényesek, és vékony rétegben is tökéletesen fedést biztosítanak.