Krémmánia magazin

10 halloweeni smink, amik hátborzongatóan látványosak

Ha hivatalos vagy egy jó kis halloweeni buliba, esetleg te készülsz megszervezni az év házibuliját a témában, egy látványos sminkre biztosan szükséged lesz. Ehhez hoztunk néhány ötletet, egyszerűen elkészíthetőt és igazi mesterműveket.

Fotó: instagram/mariazirg

Pierrot bohóc sminkje (és úgy általában a rémisztó bohóc smink) megunhatatlan, ha a halloweenről van szó, és elkészíteni sem akkor ördöngösség.

Fotó: Instagram/orane.makeup
Fotó: instagram/mariazirg

Bohóc vonalon létezik még a fentieknél is egyszerűbben elkészíthető, de az is elég lehet, ha egyszerűen csak egy látványos színű, némileg túlzó szemsminket készítesz, és megtoldod egy kis pók vagy denevér mintával.

Fotó: Instagram/cosmeticswithmorgan
Fotó: Instagram/cosmeticswithmorgan

A szellemek idén szuper népszerűek, mutattunk már velük néhány manikűrötletet is. Íme, egy tipp, miként tudsz velük halloweeni sminket készíteni.

Fotó: Instagram/slightlyunblended

A koponya sminkek is a top kedvencek közé tartoznak, egy jó adag fekete szemfesték, szemceruza és szemtus segítségével összehozhatjuk mi is.

Fotó: Instagram/sfennous

A végzet démoni asszonyi, mint téma örök kedvenc, piros-fekete színekkel elkészítve ajánljuk. Akkor is jól fog kinézni, ha piros kontaktlencsét nem szerzel be.

Fotó: Instagram/anagabivls

A “vérfröccsös” smink amúgy is egészen para, működhet akár álarcként is. Egy-egy részlet kimaszkolásával pedig némi futurisztikus hatást is adhatunk neki.

Fotó: Instagram/visiblejune

Apropó, futurisztikus hatás. Kár kihagyni ezt a vonalat, ha látványos és minimalista halloweeni sminket keresel. Csak tudd elkészíteni ilyen precízen.

Fotó: Instagram/visiblejune

Végül jöjjön egy gót stílus ihlette smink, mert jól elkészítve ennyi is elég halloweenkor.

Fotó: Instagram/thegothicsprite