Krémmánia magazin

Tudtad? Diana hercegnő inspirálta ezt a népszerű arckrémet

Hihetetlen, hogy már itt a történet: elindult a Netflixen a The Crown sorozatának záró évada, amely Diana hercegnő történetét meséli el. Lady Diana öltözködése, szépségápolási szokásai mai napig meghatározzák a trendeket. Kedvelt kozmetikumai, illata máig viselik az ikonikus jelzőt, mégis, talán arról még nem tudtál, hogy egy Lush arckrémet is Diana hercegnő ihletett.

Fotó: Lush

A Lush társalapítójának, Mark Constantine-nak 1986-ban adatott meg a lehetőség, hogy találkozzon Diana hercegnővel. “Rendkívül izgalmas volt. Beszélgettünk a szépségápolási rutinjáról, az arcmaszkokról, és Lady Di azt is megkérdezte, hogy mivel ápolom a bajuszomat!” – mesélte el később adott interjújában Constantine, akinek elbeszéléséből az is kiderül, hogy a hercegnő a kedvenc arckrémét is megmutatta neki. Egy egyedi formuláról volt szó, amit kifejezetten számára kevertek ki.

Fotó: Lush

A friss, narancsos jegyeket viselt krém már ekkor megihlette a Lush alapítóját, akinek elképzeléseit tovább formálta egy Diana hercegnő sminkesével folytatott beszélgetés, és végül létrejött a Lady Diana kedvenc terméke által ihletett hidratáló, amely ma már Gorgeous néven ismert.

A Lush Gorgeous arckrémet nálunk is többen értékeltétek már, összességében 4,08-as értékelésen áll, olyanokat írtatok róla, hogy könnyed, lágy textúrájú, frissítő érzetet nyújtó bőrápoló. Szépen felszívódik a bőrbe és láthatóan rendelkezik bőrnyugtató hatással. Vízhiányos bőrre is bevált és az illatát is kedveltétek. luxusérzetet ad. Az árát érte némi kritika, ám létezik belőle pici kiszerelés is, érdemes lehet próbát tenni vele.