Krémmánia magazin

Új Belodore luxusparfüméria nyílt Budapesten

A figyelemre méltó illatairól ismert nemzetközi niche parfümáruházlánc, a Belodore, új, exkluzív üzletet nyitott az Andrássy úton. A megnyitóra egy különleges vendég is érkezett, a Xerjoff parfümök egyik alapítója, Sergio Momo.

Fotó: Belodor

A főváros legelegánsabb pontján, az Operaházzal szemben, a W Budapestnek otthont adó Balettintézet épülete mellett nyílt meg az új Belodore parfüméria. A legnevesebb niche illatházak illatainak széles választékát találjuk az üzletben, amely több mint 270 négyzetméteres alapterületével a legnagyobb Belodore parfüméria. A belső tér eklektikus minimalizmusát a szecesszió és Marokkó stílusa ihlette – hűen tükrözi a niche parfümök inspirációinak gazdagságát és változatosságát.

Fotó: Belodor

A parfümérialánc jelenleg hat országban van jelen: Bulgáriában, Horvátországban, Magyarországon, Észak-Macedóniában, Montenegróban és Szerbiában. Jelenleg 13 parfümériával büszkélkedik, amelyekben több mint 50 illatmárkától kaphatók különlegességek.

Fotó: Belodor

Olyan különleges brandek kaptak itt helyet mint a Xerjoff, Amouage, Creed, Tiziana Terenzi, Edition de Parfums Frederic Malle, Kilian Paris, Etat Libre d’Orange, Byredo, Juliette Has a Gun, Caron, Nishane, Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Margy’s és még sokan mások.