Krémmánia magazin

Ceralbin: Mindennapi gondoskodás a bőrünk örömére (x)

Gondolom, te is észrevetted már, hogy télen a bőröd szinte könyörög, hogy jobban foglalkozz vele. Nem is csoda, hiszen ha belegondolsz, egész nap folyamatosan veszít a hidratáltságából.

A fűtött beltérben vagy a hideg, szeles időjárásban a szárazabb levegő jobban kiszáríthatja a bőrt. Ráadásul télen egy hideg nap végén hajlamosabbak vagyunk hosszabb, forró fürdőt venni, ami a lelkünknek bizonyára jól esik, ám a meleg víz eltávolíthatja a bőr természetes olajait és nedvességét, amitől még szárazabbá válik. Te pedig azt veszed észre, hogy a bőröd viszket, húzódik, rosszabb esetben kipirosodik és kisebesedik. Ám nem kell kétségbe esni, mert van olyan megoldás, ami biztos segítséget nyújt, ráadásul pénztárcabarát módon.

A magyar fejlesztésű Ceralbin termékeivel egy olyan innovatív kozmetikai termékcsalád született, mely természetes összetevőivel segíti a bőr tudatos ápolását. A kifejezetten száraz bőrre készült termékek összetevőinek kiválasztásánál fontos szempont volt a bőrbarát, természetes eredetű anyagok felhasználása. „Termékeink fejlesztésekor a természetes eredetű összetevők és a gyógyszerészi szaktudásunk találkozásából születtek meg azok a termékek, amiket bátran ajánlunk a család minden tagja számára” – mondta el Dr. Argay Márton, gyógyszerész, a Ceralbin márka fejlesztője.

A kétféle hidratáló tusfürdő már a zuhanyzás, fürdés közben is gyengéden ápolja a bőrt, így remek választás lehet azoknak, akik kevésbé szeretik krémezni a testüket. A hidratáló testápoló, testkrém és ápoló kenőcs különböző textúrájú (sorrendben egyre sűrűbb és zsírosabb anyag), így mindenki könnyen kiválaszthatja azt a terméket, mely leginkább komfortossá teszi számára a mindennapi bőrápolást. Ám válaszd bármelyik Ceralbin terméket, bőröd rövid időn belül visszanyeri a rugalmasságát, és újból ragyogóvá válik.