Krémmánia magazin

Parfümszettek karácsonyra a legnépszerűbb parfümök főszereplésével

Szuper ötlet parfümmel meglepetést okozni karácsonykor, ám érdemes egy picikét nyomozni: milyen illatot szeret, akinek ajándékoznánk? Melyik a kedvenc parfümje? Ha kiderítettük, érdemes körülnézni a parfümériákban, mert a legtöbb márka szuper ajándékszettekkel készült az ünnepekre. Közülük mutatunk be néhányat, a legnépszerűbb parfümök főszereplésével.

 

Maison Margiela REPLICA karácsonyi szett 2023

A márka két népszerű illata, a Lazy Sunday Morning és a Jazz Club Eau de Toilette rejtőzik a szettben, mindkettő 30 ml-es kiszerelésben.

Mugler Alien EDP karácsonyi szett 2023

Az Alien ámbrás, fás-virágos illata nemcsak parfüm, de testápoló és tusfürdő formájában is a díszdobozba került. Az illatban a spanyol jázmin ereje elegyedik a kasmírfa és a fehér ámbra jegyekkel.

Betty Barclay Happyness Szett

A Betty Barclay Happiness egy gyümölcsös-virágos illatkompozíció, amely kiemeli viselői önbizalmát és természetes karizmáját. A családi összejövetelekhez és szilveszteri ünnepségekhez épp tökéletes lehet.

Az Oud & Bergamot különleges citrusos parfüm mellett a díszdobozban egy illatgyertyát találunk. A parfüm 2010-es megjelenése óta folyamatos népszerűségnek örvend, nálunk is számos jó értékelés érkezett már rá.

Prada Paradoxe Szett

A fényűző csomagolású Prada ajándékcsomag az ikonikus Paradoxe EdP 50 ml-es kiszerelését, valamint a termékcsaládba tartozó Paradoxe testápolót tartalmazza.

Marc Jacobs Perfect Szett

 

A Marc Jacobs Perfect egy megnyugtatóan virágos és addiktív illat. Marc Jacobs legújabb illata, mely az optimizmust, az önelfogadást és az eredetiséget ünnepli. A szettben a parfüm mellett egy testápoló található.

Yves Saint Laurent Libre Szett

Az ünnepi csomagolás a Libre rajongók álma lehet, hisz az  EdP 90 ml-es kiszerelését tartalmazza, ráadásul még egy YSL Lash Clash fekete szempillaspirált is tartalmaz a doboz.

Hugo Boss Alive Szett

A BOSS Alive parfüm arra ösztönöz, hogy a lehető legteljesebb életet éld és találd meg saját utadat. Kortárs és magabiztos, finom és élénk jegyek kombinációjával az illat pozitív energiát hagy maga után. A díszdobozban egy testápolót is találtok.

Valentino Born in Roma Donna Szett

Az ajándékszett egy 50 ml-es Born in Roma Donna EdP női illatot és egy 15 ml-es utazóillatot
tartalmaz. A parfüm illata maga a modernizált Haute Couture: a jázmin és bourbon vanília kettőse mesél egy történet az eleganciáról, melynek a modern fás jegyek ragyogó triója ad egy különleges csavart, ezzel felidézve a római utcai kultúra különc hangulatát.

Avon Eve Become Szett

Az Avon Eve Become legfőbb illatjegyei a piros alma, gardénia akkord és cédrusfa. A díszdobozban a az 50 ml-es parfüm mellett találtok egy 10 ml-es mini parfümöt és egy testápolót is.

Giorgio Armani Sí Eau de Parfum Intense ajándékszett

A szett egy 50 ml-es Sí EdP Intense női illatot és egy 15 ml-es utazóillatot tartalmaz. A ciprusos borostyános illat a természetes eredetű feketeribizli-nektár elragadó újragondolása. A damaszkuszi rózsa abszolútum és a bársonyos davana illóolaj nőies szimfóniája madagaszkári vaníliával és az aromás fekete tea csipetnyi füstös és gyógynövényes illatával.

Chloé Signature Szett

A Chloé Signature Eau de Parfum illatról gúy tartják, magába foglalja a Chloé nő kreatív, magabiztos egyediségét. Egy friss és nőies illat, egy ösztönösen sikkes szabad lélek számára. A szettben most egy testápoló jár mellé.

Lancôme Idôle ajándékszett

Az Idôle Eau de Parfum olyan nőknek szánt illat, akik mernek nagyot álmodni, és nem félnek átlépni a határokat. Egy tiszta, virágos-ciprusos illat a rózsa és a jázmin tónusaival. A karácsonyi szettben a parfüm 50 ml-es kiszerelése mellett egy Idôle La Power Crème testápolót és egy Lash Idôle mini volumennövelő szempillaspirált találunk.

Avon Little Black Dress Szett

A Little Black Dress egy időtlen, mindig stílusos virágos-orientális illat azoknak, akik értékelik a klasszikus elegancia báját. Főbb illatjegyei a ciklámen, az ylang-ylang és a szilva. A szett egy 50 ml-es parfümöt és egy Avon Little Black Dress testápolót tartalmaz.