Krémmánia magazin

Szuper parfümújdonságokkal indít 2024, mutatjuk az évköszöntő illatokat

Ha úgy érzed, kell valami, ami izgalommal tölti meg az évkezdő szürke napokat, irány a legközelebbi parfüméria, ugyanis már érkeznek az első idei parfümújdonságok. Nem is akármilyen illatok várnak ránk! Bármely oldalát is szeretnénk kihangsúlyozni nőiségünknek, garantáltan találni fogunk hozzá illő parfümöt.

Yves Saint Laurent Black Opium EdP Over Red

Az ikonikus kávés-virágos jegyek ezúttal fekete teával és cseresznyével keverednek és ehhez méltón az Opium fekete üvege is új színkombinációt kapott. A vörös lakkozású üveg a parfüm likőrös, cseresznyés jegyeire utal, melyek egyből a fejillatban köszöntenek. Mellé a mandarin esszencia frissessége társul. A szívillatot a jázmin, a fekete tea és a narancsvirág alkotják, míg az alapillatban bonatkozik ki a kávé akkord, a madagaszkári vanília és a pacsuli.

Burberry Her EdP Petals Limited Edition

Limitált kiadású változata jelent meg az ikonikus illatnak, mely látványra is elbűvölő, ugyanis az üvegben virágszirmok lebegnek. A gyümölcsös-gourmand parfüm a kifinomultan nőies, mégis merészen nagyot álmodó nő illata. Légies elegyében ott találjuk a fekete ribizli, áfonya és málna nyitányát, majd a jázmin akkord és ibolya akkord kibontakozását. Az alapjegyet hozzájuk a pézsma és ámbra kettőse alkotja.

Lancôme La Nuit Trésor Le Parfum

A La Nuit Trésor romantikáját emeli új szintre a termékcsalád most megjelent, legintenzívebb illata, ami az abszolút rózsa elixírje, keserű kakaókivonattal és feketeribizli jegyekkel borítva. Az illat gyémánt alakú üvegben, a sötétlila különböző árnyalataival és bársonyszalaggal ölelve képviseli a
meghittséget és a végtelen eleganciát. Fejjegye a feketeribizli, szívjegye a damaszkuszi rózsa elixír, míg alapjegye a keserű kakaókivonat.

Giorgio Armani My Way Nectar EdP

A Giorgio Armani új női illata egy magával ragadóan gyümölcsös, virágos kompozíció, amely a friss, lédús körte és a krémes, ragyogó tubarózsa közötti kontrasztokból született. Illatba fogalmazott meghívás egy érzéki utazásra, amely megragadja a határtalan nőiesség vízióját. Fejjegye a bergamott, narancsvirág és körte, melyekhez kis idő elteltével a tubarózsa illata bontakozik ki. Az alapjegyet a bourbon vanília és a fehér pézsma alkotják.