Krémmánia magazin

Nagyon merész, nagyon Givenchy – Virágos illatújdonsággal jelentkezett a luxusmárka

Parfümújdonsággal nyitotta az évet a Givenchy, megjelent az Irresistible illatcsalád új tagja, a Givenchy Irresistible Eau de Parfum Very Floral. A parfüm maga az önkifejezés, az egyediség illata, mely merész és ragyogó.

Azt írják az illatújdonságról, hogy az erőteljes és szabad nőiességet képviseli. Ehhez már megjelenésében is változott egy picit a parfüm: üvege karcsúbb sziluettet kapott és a prizmákkal teli arculata is megújult.

Caroline Dumur, Fanny Bal, Anne Flipo és Dominique Ropion közös alkotása a parfüm, ami egy érzéki, virágos és magával ragadó kompozíció, középpontjában a Rose Essential© LMR illatjeggyel, ami az Irresistible illatok jellegzetes összetevője. Ebben a parfümben azonban kísérője is akadt a Grasse-i Centifolia Rózsa absolute illatjegy képében. A karakteres jegy intenzív, textúrált jellemzőivel szépen illeszkedik a fehér virágcsokorhoz, mely újdonságnak számít az illat esetén. Ez utóbbi a madagaszkári ylang-ylang és az indiai Sambac jázmin abszolút napos jegyeit szabadítja fel.

Az Irresistible Eau de Parfum Very Floral életteli és színes oldalát erősít a francia feketeribizli rügy absolute, míg a kókuszvíz frissességgel gazdagítja az illatot. A fás cashmeran és a tiszta virginiai cédrus szív az ambrette mag abszolúttal keveredik a parfümben, melyek elegye mély, természetesen pézsmás eredményt alkot.