Krémmánia magazin

Hát ezért nem sminkelt mostanság Pamela Anderson!

Még az ősszel kezdődött a drámai változás az egykori Baywatch hősnő megjelenésében, mikor Pamela Anderson smink nélkül jelent meg a Párizsi Divathét eseményein. Ebbéli szokását az elmúlóban lévő őszi-téli szezon további eseményein is fenntartotta, stílusváltása pedig úgy tűnt, egy afféle restart szemmel látható jele. Mint kiderült, nem erről van szó, vagy legalábbis nem csak erről. Pamela Anderson a napokban mutatta be bőrápoló márkáját.

Fotó: Lionel Hahn/Getty Images

Nagy meglepetés volt, mikor a színésznő smink nélkül jelent meg Vivienne Westwood bemutatóján,  milliók éltették, dicsérték döntését, amit megújulásnak, “megtisztulásnak” tudtak be. Októberi performansza a legfrissebb hír tükrében azonban mégiscsak úgy tűnik, csupán egy precízen felépített marketingkampány nyitánya volt.

Az 56 éves színésznő fiaival, Brandon és Dylan Leevel közösen dobta piacra Sonsie szépségmárkáját, ami egy háromlépéses rutin arcápolóival mutatkozott be. A termékek vegánok és cruelty free minősítésűek, céljuk pedig, hogy a mindennapos gondoskodás eszközei legyenek. Ezzel igyekeznek magukat megkülönböztetni a többi márkától is.

Mint Anderson a különböző interjúkban elmondta, a bőrproblémákra fókuszálás, azok mindenáron való korrigálása helyett inkább önmagunk elfogadására buzdít. “Én csak önmagam akarok lenni, gondoskodni a bőrön hidratáltságáról, ápolni azt, de nem akarok a holnapon őrlődni. A jelenre akarok koncentrálni. Élni akarok és átélni a jelen pillanatot.”

Pamela Anderson a Sonsi termékeinek reklámjában (Fotó. Sonsie)

A három nyitó kozmetikum közt találjuk a Sonsie Basic Balm ajakaápoló balzsamot, ami 34%-ban szkvalánt tartalmaz, valamint többféle növényi olajat. INCI-je igényes, még szerencse, ára alapján ugyanis a felsőbb polcok termékeiről van szó. Az ajakbalzsam 11.000 Forint, és ezzel a trió legolcsóbb tagja.

A Sonsie Super Serum egy hidratáló, bőrnyugtató szérum 4% niacinamide és többféle növényi olaj hozzáadásával, hidratáló, skinbarriert javító összetevőkkel. 31 800 forintos árával ő a legdrágább Sonsie termék.

A Sonsie Multi Moisture Mask 12% glicerint, hialuronsavat és további számos, értékes hidratáló bőrápoló összetevőket tartalmaz. Gyakorlatilag egy arckrémről van szó, amivel esti rutinunkat zárhatjuk, vagy amit a fényvédő alá felvihetünk bőrünkre. Ára 23 900 forint.