Krémmánia magazin

Elég egy fogpiszkáló, hogy ezt a szuper cuki szívecskés manikűrt elkészítsd

Amilyen egyszerűen elkészíthető, olyan látványos szívecskés manikűrt mutatunk nektek. Valentin napra épp tökéletes lehet, és nem kell hozzá más, mint egy fogpiszkáló.

Jasmin, vagyis @basecoatstories osztotta meg a pikk-pakk manikűrt, ami rögtön elcsavarta a fejünket. Nem csoda, anélkül aranyos és romatikus, hogy túlzásba esne, azért pedig millió plusz pont járt, hogy otthon is elkészíthető.

Fotó: Getty Images

Így készíts szívecskés manikűrt fogpiszkálóval

A lakkok színét tekintve kontrasztos árnyalatokat válassz. Halvány és élénk színt, vagy komplementer árnyalatokat, hogy jól érvényesüljön a mini minta.

Az alapozó réteg után vidd fel az egyik színt körmeidre, ez lesz az alap. Teheted azt is, amit Jasmin, hogy egyik körmödet a szívecske színével fested ki, ezzel egy kis plusz játékosságot viszel a manikűrbe (ebben az esetben erre a körmödre nem kerül majd szív).

Az alapréteg száradását követően egy fogpiszkálóval vegyél fel a szívecske színét adó pink körömlakkból egy keveset, majd az oldalával nyomd rá a lakkot körmeidre. Ez a mozdulat adja a szív egyik felét, vagyis forgasd el a fogpiszkálót, és nyomd rá ismét, hogy a teljes szív forma kialakuljon. Átlátszó fedőréteggel fixáld Valentin napi manikűrödet.

Ajánlunk a módszer mellé egy másik, hasonlóan egyszerű megoldást is. Ehhez sem kell bonyolult eszköz, mindössze egy biztostű, aminek az oldalsó, íves részére kell a színt rákenni, majd azt a körömhöz érintve tudjuk kialakítani a kívánt szív formát.