Krémmánia magazin

Parfümmentes, intenzív hidratálást kínál a Korika, csak hialuronsavból hatféle került arcápolóiba (x)

Mindegy hány évesek vagyunk, és az is, milyen hónapot mutat a naptár, bőrünk egészséges működéséhez, feszességének, rugalmasságának megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő hidratáltság. A kozmetikumok esetén egy jó hidratáló krém az alap, ám nem biztos, hogy ez mindenkinek elegendő. Ha úgy érzed, bőröd igényli, hogy arcápolási rutinod több eleme is támogassa a hidratálást, érdemes szétnézned a k-beauty Korika HI-Tech Liposome kozmetikumai közt.

A Korika parfümmentes bőrápolói

  • hatféle hialuronsavat és
  • tripeptidek komplexét tartalmazzák, továbbá
  • szkvalánt, ami finomítja a bőrt, csökkenti az irritációt és a kipirosodást.

A komplex hatást csak erősíti, hogy arctisztítót, tonert, szérumot, hidratáló fluidot és krémet is választhatunk tőlük, melyek típusuktól függően még további aktív hatóanyagokat tartalmaznak.

Így építsd fel a Korika-rutinod

0. lépés: HI-TECH LIPOSOME Hydrating solution Moisture-lock cleanser

A „moisture-lock“ technológiának köszönhetően tisztítás közben védi a bőrt a nedvesség elvesztésétől és az irritációtól. Krémes állagú, gyengéd, de hatékony tisztítást ígérő készítmény. Reggeli és esti rutinban, double cleansing második lépéseként is használhatjuk.

1. lépés: HI-TECH LIPOSOME Hydrating solution Prep toner

Ha észrevétlenül könnyed, plusz hidratálásra vágysz, ami nem nehezíti el a bőrt, kényelmes többlépéses rutin részeként is, érdemes próbát tenned egy hidratáló tonerrel. A Korika készítménye nemcsak Hyaluronic 6-complexet, szkvalánt és tripeptideket tartalmaz, de regeneráló panthenolt is, ami javítja a bőr vízmegkötő képességét is.

2. lépés: HI-TECH LIPOSOME Hydrating solution Activating serum

A szérumok manapság a legnépszerűbb kozmetikumok, ha a célzott bőrápolásról van szó. A Korika készítményére bizton számíthatunk az intenzív, mélyre ható hidratálás terén. Könnyed állagú készítménye ragacsos érzet nélkül segít pótolni a bőr nedvességtartalmát. Kombinált bőr számára is kényelmes.

3. lépés: HI-TECH LIPOSOME Hydrating solution Balancing fluid

Ezt a rendkívül könnyed, fluid állagú készítményt több módon is használhatjuk, attól függően, milyen a bőrtípusunk. A száraz bőr számára egy plusz, intenzív ápolást nyújt a hidratáló krém előtt használva – érdemes kitapasztalni, mit igényel a bőrünk e tekintetben nappalra és éjszakára. Kombinált és zsíros bőrűeknek az esti rutin részeként az éjszakai regenerálást dobhatja meg jelentősen, ha a hidratáló krém előtt alkalmazzák. Nappalra pedig önmagában is elegendő lehet számukra a fényvédő krém alá, hogy biztosítsa a megfelelő nedvességpótlást.

 4. lépés: HI-TECH LIPOSOME Hydrating solution Intensive cream

Hat különböző hialuronsavat, szkvalánt, tripeptideket és asiaticosid hatóanyag komplexét tartalmazza ez a krém, mely méltó zárása az esti rutinnak. Intenzíven hidratál, regenerál, kényelmes a bőrön, kellemes érzés felvinni, eloszlatni. Nappalra is szuper, de fényvédőt nem tartalmaz, így ilyenkor mindenképp kövesse használatát fényvédő.