Krémmánia magazin

Ezek a legvonzóbb illatjegyek, vesd be őket Valentin-napon!

Akár Valentin-napra, akár a hétköznapokra keresünk illatot, érdemes körültekintően választani! Míg bizonyos illatjegyek igazi komfortillatok, afféle tökéletes otthoni társak, addig mások egy pillanat forróvá teszik a hangulatot és érzéki csábítást csepegtetnek a levegőbe. Randira utóbbiak határozottan jobb választások – hát még Valentin-napra!


Lee Howes, a Lush parfüm részlegének vezetője készítette a lenti összeállítást, melyben olyan aromákat találtok, amik valóban képesek fellobbantani a vonzalom lángját, legyen szó rólad vagy a partneredről.

Ylang Ylang

Sex Bomb Fürdőbomba

Az ylang ylang megnyugtató, virágos illatáról úgy tartják, segít ellazulni és a szexuális vágyat is serkenti. Nem véletlen, hogy Indonéziában az ylang ylang szirmait szórják a friss házasok nászi ágyára.

Vanília

Vanillary Parfüm

A vanília jellegzetesen édes illatáról legtöbbünknek a kényelem és a megnyugvás jut az eszébe. Az ehhez hasonló gourmand illatoktól gyakran támad kedvünk jó szorosan összebújni valakivel, így a vanília aromája kifejezetten csábító lehet a partnerünkön.

Szantálfa

Shade Parfüm

A szantálfa különösen keresett illatanyag, mely a vele együtt használt összetevők hatására változtatja a karakterét, így számos különböző aromának ad csodás alapot. Lehet fás, balzsamos, meleg, édes vagy virágos – a lényeg, hogy biztosan kitűnsz vele a tömegből.

Eper

Va Va Voom Szilárd Aromaolaj

A lédús, friss és romantikus eper gyakran szerepel Vénusznak, a szerelem istennőjének különféle ábrázolásain. Aromaolajként használva illatosíthatod vele otthonodat, vagy a fürdővizet is. Pár gyertya, két pohár pezsgő, pár szem eper melléjük, és indulhat a vágytól fűtött éjszaka otthon, kettesben.

Csokoládé

Posh White Chocolate And Rose Krémszappan

A fényűzően gazdag, dekadens csokoládé egyenlő a Valentin-nappal. A meleg csoki enyhe aromája a bőrön elképesztően csábító. Krémszappanként is megédesítheti a közös fürdőzés hangulatát, vagy egy masszázstömb illataként fokozhatja azt az est folyamán tovább.

Cián

New Romantics Parfüm

Csodálkozol? Pedig titokban mindenki szereti a veszélyes illatokat. A cián aromájáról általában a keserűmandula jut az ember eszébe, és pontosan ez az érdekesen összetett, kissé cseresznyés illat az, ami remekül működik a parfümökben is. Aki megtapasztalja, tutira újra érezni akarja majd!