Krémmánia magazin

Szóhoz sem jutunk e hiánypótló beauty kiegészítő láttán

Hailey Bieber nem kapkodta el, hogy betörjön a szépségiparba. Már 2019-ben híre ment, hogy saját márkát indít, ám 2022-ig tervezgette, szépítgette azt. A rhode skin by Haiely Rhode Bieber számára addigra aztán minden készen állt, hogy kellő ismertségre (és keresettségre) tegyen szert és a jelek szerint ez sikerült is neki.

Ám még így is, ki hitte vona, hogy ily tűpontossággal találja meg a piaci rést! Hogy ráérez milliónyi követője legtitkoltabb vágyára, feltérképezi az igényt, ami annyi mindenkit feszíthet legbelül, és bemutatja a szájfény rögzítésére alkalmas mobiltokot.

Fotó: Nina Westervelt/Variety via Getty Images

Nem érzed át eme innováció fontosságát? A teenVogue lamentálása biztosan segít! “Képzeld el: el akarsz menni otthonról néhány dolgot elintézni, de nem akarsz vinni magaddal táskát, a ruhádon pedig nincs zseb. A telefonodat és a bankkártyádat könnyű megfogni, de mi van, ha ajkaid kiszáradnak útközben vagy belefutsz aktuális crush-odba? Akkor bizony kell, hogy legyen nálad szájfény! Hála az égnek, hogy Bieber bemutatott egy telefontokot, ami megoldja ezt a problémát!”

Fotó: Profimedia

Az áráról még nincs hír, és az sem világos, pontosan mely mobil(ok)hoz készül tok, de pár nap és biztosan lehull a lepel a részletekről is, és mindenki a vérmérséklete szerint lerohanhatja a webshopot. Mert hát ahány ház, annyi szokás, hát még igény, így kétségtelenül esélyesnek látjuk, hogy lesz kereslet a szájfény (vagy ajakbalzsam) tartására alkalmas mobiltokra. Ha másért nem, hát azért, mert Hailey Bieber nevéhez fűződik.

Fotó: Profimedia

Azért halkan, de tényleg, egészen halkan mégiscsak elsuttognánk a túlfogyasztás és felesleges szavacskákat, mint kikívánkozó gondolatfoszlányokat.