Krémmánia magazin

5 női illatújdonság, ami februárban érkezik a parfümériákba

Február sem nélkülözi a parfümújdonságokat, összegyűjtöttük nektek, milyen női illatokat lesz érdemes megszagolnotok, ha parfümériában jártok. Képzelőerőt elővenni, indul a virtuális parfümmustra!

Marc Jacobs Daisy Pop EdT

Februárban jelenik meg ez a tavaszt idéző, őrülten vidám, mégis elegáns hangulatot idéző illatújdonság, mely ragyogó hófehér virágokkal díszített, matt pink üvegcsét kapott. Az illat a klasszikus Daisy energikusabb újraértelmezése, egyedi és ínycsiklandó. A Daisy POP a virágos-citrusos illatcsaládot képviseli olyan illatjegyekkel mint a yuzu, grapefruit, ibolya levelek, kumquat, jázmin, pézsma, vanília.

Valentino Born in Roma Donna Green Stravagazna Eau de Parfum

Az illat egy új, merész kalandra hív Róma magával ragadó kertjeibe, ahol egy szabad élet ígérete
vár, ahol kifejezheted határok nélküli egyéniségedet. Virágos, borostyános és fás illatok elegye, mely egy extravagáns világ ajtaját tárja fel. A jellegzetes, aromatikus Lapsang Souchong tea akkord és a ragyogó jázmin abszolútum, valamint a vaníliakivonat formálja a parfümöt.

Maison Margiela REPLICA From the Garden EdT

Milyen illata van egy napsütéses, kertben töltött délután boldog hangulatának? Mint a Maison Margiela Replica From the Garden Eau de Toilette-nek. A földbe mélyedő kezek, az érett gyümölcsök friss termése és a méhek zümmögése a levegőben az érzelmek kavalkádját hozza magával.  Igazi friss, citrusos női illat, melyet a kertben töltött gyerekkori pillanatok emlékei ihlettek. Olivier Cresp parfümőr alkotása múlt év végén jelent meg, most pedig már a Notino oldalára is felkerült.

BOSS The Scent Elixir for Her

A gazdag, mámorító illat az eredeti BOSS The Scent minden eddiginél magasabb koncentrációjú újragondolása. A rózsabors friss, tüzes fejjegye nyitja meg az észvesztően izgató illatkompozíciót, melynek hipnotikus kisugárzását az ördögi nadragulya titokzatos virágos jegyei és az ámbra sötéten érzéki akkordja csak tovább fokozzák.

Chloé Nomade Nuit d’Égypte EdT

A kultúrák találkozásából született ez az illat, mely a felfedezés és osztozás utáni vágyat idézi. Az új Nomade Nuit d’Égypte egyszerre tisztelgés az ősi elixir receptje és Egyiptom történelme, kultúrája előtt. Az a több ezer éves múltra visszatekintő cyphi illat újrraértelmezése is belekerült a parfümbe, mely az ókori Egyiptomban füstölőként szolgált, amit vallási és orvosi célokra  egyaránt használtak.