Krémmánia magazin

Új, gyengéd hámlasztóval jelentkezett a Paula’s Choice

Minden bőrtípusra, még érzékeny bőrre is biztonsággal használható a Paula’s Choice új hámlasztója, ami hatékonyáságát 6% mandulasav és 2% tejsav tartalmának köszönheti. Az újdonság tökéletes, ha most kezdesz el ismerkedni a kémiai hámlasztókkal, vagy egyszerűen csak szeretnél egy óvatos, de biztosan hatékony módot a bőrkép javítására, szépítésére.

A Paula’s Choice Skin Perfecting 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant egy folyékony hámlasztó, ami rendszeres használat esetén segít megújítani a bőrfelszínt, valamint egységesebbé tenni a bőrtónust.

Jó szolgálatot tesz, ha pigmentfoltjaid vannak, ugyanis a kémiai hámlasztó nagyon szépen korrigálják a napkárosodás látható jeleit. Mivel hozzájárul az elhalt hámsejtek eltávolításához, bevethető egyenetlen, fakó bőr esetén is, és jó ha tudod, az AHA savak, mint a mandulasav vagy a tejsav, anti-aging fronton is segítségedre lehetnek a finom ráncok halványításában. Igaz, ez utóbbi téren hatásuk gyengédebb, mint a glikolsavé, ami egyértelműen a téma nagyágyúja, azonban a nagyobb molekulaméretük miatt az érzékeny bőr jobban tolerálja őket, és könnyebben kombinálhatóak más hatóanyagokkal is.

 

Ezt kihasználva került még a hámlasztóba más aktív hatóanyag is, például olyan növények kivonata, mint a japán viaszbogyó gyümölcs (Myricy rubra), az ötlevelű akébia (Akebia Quinata) szára, a cseresznyefa (Prunus Lannesiana) virága, valamint a cickafark (Achillea Millefolium). Ezek az összetevők szuper antioxidáns védelmet nyújtanak a bőrnek, továbbá nyugtató, hidratáló, barrier-támogató tulajdonságaik is igazoltak.

Az antioxidánsok mellett fermentátumokat is találtok a készítményben, mégpedig Lactobacillus Ferment Lysate és Saccharomyces Lysate formájában. Ezek bőrnyugtató hatásuk mellett hozzájárulnak a bőr természetes mikrobiomának és védőrétegének az egészséges működéséhez.