Krémmánia magazin

És a húsvéti teknősről már hallottál?

Beindult a húsvéti móka a Lushnál, és meg kell hagyni, nem vették félvállról a dolgot. A cuki nyuszkók, répák és csibék jó kis csapatot alkotnak, fürdőbombák, szappanok és habfürdők is készültek formáikkal. Mi több, még az aranytojás is visszatért, ám a legmeglepőbb mégis egy zselés tusfürdő lett. Easter Turtle néven találjátok, és igen, teknős formájú.

Hogy mi köze a teknősöknek a húsvéthoz, arról sajnos nem derül ki semmi a tengeri algás és narancsvirágos cukiság leírásából. Sőt, még Google sem a barátunk, ezért hacsak nem tudjuk hunyorogva elképzelni a teknőspáncélt tojásalakúnak, és így húsvéti tojás mintájára lefesthetőnek, sajnos azt kell mondjuk, add fel a tusfürdőzselé alakjának dekódolását.

easter_turtle_shower_jelly_220g_pack_2024easter_turtle_shower_jelly_2024 (1)
< >

Másfelől persze miért, ne? A teknős cuki, az illat frissítően citrusos, tusfürdőzseléjük pedig öltött már egy csomó alakot, poliptól a Mikulásig, jöhet a sorban egy zöld teki is.

De lássuk a klasszikusokat: rocker nyúl és aranyló tojás

rock_star_rabbit_soap_2024follow_the_white_rabbit_bath_bomb_2024hot_cross_bunny_bubble_bar_2024bunny_moon_bath_bomb_2024alien_bunny_bath_bomb_2024bunny_sheet_mask_2024
< >
Follow the white rabbit fürdőbomba

A húsvéti kollekció újdonságai közt fürdőbombából találunk nyuszisat, csibéset és tojás formájút is, egy nagyobbacska kosarat megtölthetünk velük, annyiféle van. A raffia levelekkel megtoldott répaformát habfürdők kapták, amik a szivárvány minden színében pompáznak.

green_baby_rainbow_carrot_reusable_bubble_bar_2024red_baby_rainbow_carrot_reusable_bubble_bar_2024purple_baby_rainbow_carrot_reusable_bubble_bar_2024yellow_baby_rainbow_carrot_reusable_bubble_bar_2024blue_baby_rainbow_carrot_reusable_bubble_bar_2024orange_baby_rainbow_carrot_reusable_bubble_bar_2024pink_baby_rainbow_carrot_reusable_bubble_bar_2024
< >
Purple Baby Rainbow Carrot habfürdő

A Golden Egg fürdőbombának folyékony változatát is megtaláljuk a 2024-es húsvéti Lush kollekcióban, vagyis egy full aranyszín tusfürdőt. Ha pedig még tovább fokoznánk az aranylázat, a Sticky Dates cukros bőrradírra és testápolóra is érdemes egy pillantást vetni. Földre szállt csillámpónik (vagy csillámcsibék?) leszünk, ha ennyi aranyban megmártózunk, de nyugi, műanyagmentes mind!

golden_egg_bath_bomb_day_2024golden_egg_shower_gel_300g_pack_2023sticky_dates_sugar_scrub_290g_pack_2024Sticky_dates_body_lotion_250g_pack_2024
< >
Sticky Dates testápoló