Krémmánia magazin

5 bőrápoló újdonság, amik hidratálnak, ápolnak tetőtől talpig

Most, hogy lassacskán a tavaszi megújulás hiatalosan is kezdetét veszi, érdemes sorra venni a bőrápoló újdonságokat, amik üdébbé, ragyogobbá tehetik bőrünket. Közülük mutatunk most be ötöt, melyek esetén a megfelelő hidratálás csak az alap. Barriert támogató hatóanyagok, peptidek, ápoló növényi olajak sorakoznak az INCI-kben, és nem egytől teljeskörű UV-védelmet is kap bőrötök.

CERAVE Hialuronsavas hidratáló szérum

Ez az új hidratáló szérum koncentrált hialuronsavval és szabadalmazott MVE-Technológiával készült, amely hozzájárul a bőr nedvességszintjének fenntartásához. Teszi mindezt azzal, hogy segít megkötni a nedvességet a bőrfelszínben, így simítja a bőrt és hosszan tartó hidratálást biztosít. A márkától megszokott módonnem maradtak ki a bőrazonos ceramidok sem, melyek regenerálják és támogatják a bőr természetes védőrétegét. B5-vitamin összetevője pedig nyugtatja a száraz bőrt. Állaga gél-krém jellegű, alapvetően a normál és száraz arcbőrre ideális, illatanyagmentes bőrápoló.

Clinique Smart Clinical Repair™ SPF 30 Wrinkle Correcting Cream

Az elmúlt hetekben került a parfümériák polcaira a Clinique legújabb hidratáló krémje, mely SPF 30-as fényvédelemmel bír, ami a hétköznapokban ideális lehet számunkra. Ám nem csupán fényvédős arckrémről van szó. Peptidekkel, hialuronsavval, és D-provitaminnal gazdagított formulájú anti-aging bőrápoló, mely segít csökkenteni a szarkalábak és ráncok láthatóságát. Hidratálja és segít óvni a bőrt a korai öregedés ellen.

Lancôme UVEX Supra Screen SPF 50

Ha imádod a prémium bőrápolókat, a Lancôme UV Expert Supra Screen SPF 50 igazi csemege lehet számodra. Ez a szérum hatású textúrával rendelkező krém SPF 50 fényvédelmet biztosít, ráadásul 3% niacinamidot, 1% E-vitamint és 3% zöld technológiának köszönhető gyermekláncfű kivonatot is tartalmaz. Ez utóbbi felveszi a harcot a bőr fénytelensége ellen és védelmet nyújt a szennyeződés
okozta károsodásokkal szemben. A bőrápoló nem ragadós és nem zsíros textúrájú, fényvédő erejét több szűrő kombinációjával éri el. Ennek köszönhetően széles spektrumú védelmet nyújt az UVB-, UVA- és hosszú UVA sugárzás ellen is.

Biotherm Blue Peptides SPF30 Uplift Cream

Kollagén peptidekkel készült a Biotherm legújabb bőrápoló családja, melynek tagja ez az SPF30-as, széles spektrumú fényévdelemmel bíró arckrém is. Az ígéretek szerint egészséges, rózsás ragyogást és feszesebb, láthatóan megemelt bőrt biztosít. Tartalmaz 3% kollagén peptid frakciót, ami egy vegán összetevő, ami a kollagéntermelést fokozza. Az 1% Life Plankton nevű hatóanyag nem kevesebb, mint 35 bőrazonos komponenst tartalmaz, amik elegye jelentősen felerősíti a kollagénpeptidek hatékonyságát. Érdemes tudni a krémről, hogy nem tartalmaz oktokrilént,
fenoxietanolt, etil-hexil-szalicilátot, polietilén-glikolátot és szilikonokat.

CRÈEM TÁPLÁLÓ TEST BALZSAM

Végül jöjjön egy magyar kozmetikai márka újdonsága, a Créem testápoló balzsam, ami egy könnyen beszívódó mélyhidratáló bőrápoló. Összetevői közt gyógyszerkönyvi minőségű levendula illóolajat, olíva- és avokádóolajat találunk, továbbá E-vitamint, amelyeknek köszönhetően táplálja a bőrt és erősíti annak védőrétegét. Teszi mindezt zsíros utóérzet nélkül, praktikus és kimondottan elegáns, tégelyes kiszerelésben.