Krémmánia magazin

Pattik, bőrproblémák elleni termékcsalád a Revoxnál. Ezt érdemes tudni a Zitcare kozmetikumokról

Vadiúj kozmetikai vonal debütált a Revoxnál, a Zitcare névre keresztelt termékcsalád tagjai a problémás, pattanásos bőrképen segítenek. Arcápolási rutinunk minden lépéséhez választhatunk bőrápolót: arctisztító, toner, szérum, hidratáló krém és helyi pattanáskezelő is rendelkezésünkre áll.

A zsíros, kombinált és aknéra hajlamos bőr ápolása kihívást jelenthet, ám létezik számos
összetevő, amely segíthet az egészségesebb, tisztább arcbőr elérésében. Jó hír, a Zitcare kozmetikumokban egészen sokféle megtalálható közülük. Tartalmaznak:

  • gyulladáscsökkentő, antioxidáns ázsiai gázló kivonatot,
  • faggyútermelődést szabályozó niacinamide-ot,
  • antibakteriális tulajdonságú teafa olajat és kivonatot,
  • barriert védő, bőrnyugtató hatású panthenolt,
  • valamint AHA, BHA és PHA kémiai hámlasztó savakat és
  • folthalványító tranexamic savat is.

Arányuk, koncentrációjuk persze eltérő. Ettől függetlenül hosszú távon nem szükséges mindegyik terméktípust használni. Sőt, a hámlasztó savak jelenléte miatt érzékeny bőr számára még sok is lehet. Beraktározás helyett ezért inkább nézzük át a készítményeket és válasszuk ki közülük a számunkra legmegfelelőbbeket. A márka is kúraszerűen ajánlja a teljes szett használatát:

Az ajánlás alapján egy hónap alatt jelentős változást érhetünk el bőrünk állapotában, és hosszú távon elegendő lehet, ha az arctisztító és hidratáló krém mellett a tonert bent tartjuk a rutinban.

De lássuk részletesebben, milyen kozmetikumokról van szó.

Revox Zitcare AHA·BHA·PHA Arclemosó

Gyengéd arclemosó, mely az aktív összetevők keverékének köszönhetően eltávolítja a felhalmozódott, felesleges faggyút, a sminket és az olajokat, a tiszta, friss bőrért. A
savak enyhe tisztító hatása segít a bőrt felszabadítani az elhalt hámsejtektől és elérni a
ragyogóbb, egészségesebb arcbőrt.

Revox Zitcare AHA·BHA·PHA Arctonik

Az aktív összetevők kíméletesen távolítják el a bőrről a szennyeződéseket és tiszta felületet hoznak
létre, előkészítve a következő termékre. A ZITCARE toniknak számos előnye van, a pórusok eltömődésének megszüntetésétől, a nyugtató hatáson át, a bőrpír enyhítéséig. Az AHA, BHA és PHA keverék hámlasztja a bőrt, hogy egy sima és puha, új szövetréteget tárhasson fel. Az oldat gyengéden megnyugtatja a bőrt, csökkenti a gyulladást, a baktériumok hatását és kiegyensúlyozza teafa kivonattal.

Revox Zitcare AHA·BHA·PHA BI-PHASE Multi Szérum

AHA, BHA és PHA keveréke, mely gyengéden hámlasztja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és szabályozza a faggyútermelést, figyelmet fordítva a problémás bőrtípusokra. Teafa kivonattal ellátva a formula nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megnyugtatni az irritált bőrt, csökkentik a nagyméretű pórusokat és megakadályozzák a gyulladást azáltal, hogy elpusztítják az azt okozó tényezőket. Ezenkívül az Ázsiai gázló és a niacinamid segítenek megerősíteni a bőr védőgátját, megelőzve a felesleges nedvességveszteséget, ami javítja a bőr textúráját, hogy hidratált és táplált maradjon.

Revox Zitcare AHA·BHA·PHA Resurfacing Krém

Egy arckrém AHA, BHA és PHA keverékével, hogy átalakítsa a bőr megjelenését láthatóan és véglegesen, gazdag textúrájával és erőteljes formulájával. Az egyedülálló formula segít elérni a simább, ragyogóbb, puhább és egészségesebb arcbőrt. Shea vajjal, Hialuronsavval, Ázsiai gázló kivonattal és Aloe Verával ellátott látványos termék, mely javítja a bőr védőgátját, ezáltal megtartva a nedvességét és csökkentve a finom bőrhibák, ráncok, pattanások és bőrpír megjelenését.

Revox Zitcare AHA·BHA·PHA Spot Treatment Krém

Ez a kezelés pontosan az, amit a neve mond – pattanások és bőrhibák eltávolítója. A ZITCARE SPOT TREATMENT krém egy hatékony megoldás, amely a legmakacsabb bőrhibák ellen is hatásos. AHA, BHA és PHA összetevőkkel, melyek együttesen csökkentik a hibák megjelenését azáltal, hogy eltávolítják az elhalt bőrsejteket és szennyeződéseket. A krém nem csak a meglévő problémák eltávolításában segít, hanem megakadályozza az újak kialakulását is azáltal, hogy védi a bőrt a gyulladásoktól. A niacinamid simító hatású, amely segít felszínre hozni a problémás területet. A panthenol egy másik kulcsfontosságú összetevő, amely nyugtató tulajdonságairól és a bőrpuhító képességéről ismert, így tökéletes az érzékeny bőrűek számára. Az Aloe Vera is nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, melyek csökkentik a gyulladást és elősegítik a gyógyulást. Az ajánlás szerint a problémás területen párszor alkalmazva, mindössze néhány napon belül eredményt fog mutatni.