Krémmánia magazin

Narancsbőr ellen ható készüléket fejlesztett ki a Foreo

A narancsbőr egy természetes és gyakori állapot, hírességek, sportolók, sőt közvetlen ismerőseid testén épp úgy megjelenik, mint a tiéden. Ez viszont nem jelenti azt, hogy el kellene fogadnunk, és ne tehetnénk ellene. A legjobb eredmények elérése érdekében célszerű több módszert is bevetni – ezek egyike lehet a Foreo új macija, a FOREO BEAR 2 body testkezelő eszköz.

Miért alakul ki a narancsbőr?

A cellulit akkor alakul ki, amikor a zsírsejtek megnagyobbodnak és a kötőszövetek elvesztik rugalmasságukat. A folyamat a narancs héjához hasonlóan egyenetlenné teszi a bőr felszínét.

A nők kötőszövetei általánosságban hálósabbak, lazábbak, míg a férfiaké szorosabbak és feszesebbek. Ráadásul a női test alapvetően több zsírt is tartalmaz, különösen a csípőn, a combon és a fenéken. Az itt található zsírsejtek nagyobbak lehetnek, így hajlamosabbá válhatnak a cellulit kialakulására, a már említett lazább kötőszövetek miatt pedig könnyen kitüremkedhetnek a bőrből. Az idő múlásával ráadásul a kollagénrostok is veszítenek a rugalmasságukból.

Mindemellett a helytelen táplálkozás, a testmozgás hiánya és a kevés folyadékfogyasztás szintén hozzájárul a narancsbőr kialakulásához, emiatt nemtől, kortól és testalkattól függetlenül a narancsbőr mindenkit érinthet.

Működnek a cellulit elleni krémek?

Bizonyára te is próbáltál már megszabadulni a narancsbőrtől anticellulit krémek, narancsbőr masszírozók alkalmazásával, de könnyen lehet, hogy ezek a termékek nem váltották be az ígéretüket: nem távolították el az apró gödröcskéket sem a hasról, sem a fenékről, a combokról pedig pláne.

Szerencsére a beauty-tech készülékek hatalmas fejlődésen mentek át az elmúlt évtizedben, s mostanra a különböző bőrproblémák kezelése mellett a cellulit eltávolítására is találhatunk hatékony segítséget. Az ígéretek szerint az egyik ilyen lehet a FOREO BEAR 2 body testkezelő eszköz, ami gyors és hatékony kezelést garantál a narancsbőrrel szemben.

Ambíciózus vállalkozás, az ígéret mögött azonban állítólag a világ legerősebb feszesítő eszköze áll, aminek hatékonyságát tovább fokozhatjuk a márka Supercharged szérumával.

Hogyan működik a FOREO BEAR 2 body?

1202118066

A készülék a mikroáram és a T-Sonic pulzációk ötvözésével fokozza a mikrokeringést és a nyirokelvezetést. Szabadalmaztatott Anti-Shock System 2.0-val rendelkezik, melynek lényege, hogy másodpercenként 200-szor méri a bőr elektromos árammal szembeni ellenállását, és így a maximális biztonság érdekében a méréseknek megfelelően állítja be a készülék a kezelés intenzitását.

Klinikailag bizonyítottan hatékonyan kezeli a narancsbőr minden típusát, tonizálja az izmokat és feszesíti a bőrt már egy hét alatt. A szérum a feszesítő barackgyanta, a tonizáló koffein, a hidratáló szkvalén, az allantoin és a panthenol együttes erejével ápolja a bőrt, továbbá segít a mélyebb rétegekbe is eljuttatni a mikroáramot, ezzel fokozva a kezelés eredményeit, és ideális siklást biztosít a masszázskezelésekhez.