Krémmánia magazin

3 parfümújdonság férfiaknak, merészség és karakteres illatjegyek határozzák meg őket

A férfiak számára is izgalmas illatújdonságokkal jelentkeztek a parfümmárkák, melyek közül három lehengerlő parfümöt mutatunk most be. Bár más-más irányból közelítenek a férfiasság eszményképéhez, végeredményül mindegyikük esetében intenzív, merész illatélményekkel találkozhatunk, amiket karakteres jegyek tesznek vonzóvá.

Givenchy Gentleman Society EdP Extréme

Givenchy Gentleman

Bemutatkozója szerint a legmerészebb, izgalomra vágyó férfiak számára alkották a parfümöt, azoknak, akik intenzíven akarnak élni, tétovázás és korlátok nélkül. A parfüm a Givenchy illatok közös karakterét viseli, vagyis a virágos-fás párosítás kettősségét. A fejjegy új, fűszeres és aromás illattal nyit: borsmenta és muskotályzsálya esszenciák olvadnak össze, ami feltűnő frissességet hoz létre, egyúttal kontrasztot alkotva a szerecsendió meleg és élénk jegyeivel. Az eredeti Gentleman Society EdP harmóniájával kontrasztot képez az új illatváltozatban megtalálható etióp kávé absolute. A borsmenta fejjegynek köszönhetően a kávé hűvössége jelenik meg az illatban. Az ínycsiklandóan pörkölt jegyet az alapjegyben kibontakozó vanília absolute teszi még addiktívabbá és érzékibbé.  A parfüm összetételében megtalálható a Himalájából származó bio cédrus és az ausztrál szantálfa is, ami indonéz pacsuli esszenciával fokozódik.

Calvin Klein Eternity Aromatic Essence For Men

Calvin Klein Eternity Aromatic Essence For Men

Merész illatélmény, melyet az ellentétek uralnak. Fougére, fűszeres illat, aminek fejjegyében friss borókabogyót és fás, ginre emlékeztető jegyeket érezhetünk. A szívjegyben a fűszeres, összhangot hozó felhangot ad az édes, virágos, levendula jegynek, a meleg kókusz pedig szexi csavart ad az illatnak. Az új Calvin Klein Eternity illat kampánya a szerelmet ünnepli, és ehhez méltón a parfüm, és női párja bemutatkozásához egy ikonikus, energikus duót kértek fel: a színész, producer és zenész Idris Elba, valamint modell, emberjogi aktivista felesége, Sabrina Elba képviseli az új illatokat.

Burberry Hero Parfum

Burberry Hero Parfum

Intenzív és erőteljes illat, melyben a cédrusfaolaj alapjegye az amyris és cypriol olaj fejjegyével alkot melegséget árasztó, fás végeredményt, így élénkítve az aromát. A parfümmel az extrém fizikális erő és a természet kiszámíthatatlan erejének szembeszállását igyekeztek az illatok nyelvére lefordítani. Maga a parfümőr, Aurélien Guichard így beszélt róla: “Mikor megalkottam az illatokat, az első és legfontosabb az volt, hogy olyan jelentést találjak neki, mely egyedülállóvá és utánozhatatlanná teszi. A modern férfi komplexitását kifejező jegy felkutatása közben találtam rá a cédrusfára: az erő, a hallhatatlanság és a megtéveszthetetlenség szimbólumára. A Burberry Hero Parfum a modern férfiasság megtestesítője, mely összhangba hozza az erőt és az érzékiséget.”