Krémmánia magazin

2. Rossmann X Krémmánia Beauty Expo – Találkozzunk Szegeden!

Május 9-én, csütörtökön, feltétlenül tedd magad szabaddá, aznap kerül megrendezésre a 2. Rossmann X Krémmánia Beauty Expo! Ezúttal vidéki helyszínre esett a választásunk, méghozzá a gyönyörű Szegedre, ahol a Szálka rendezvényközpont ad helyszínt az eseménynek.

A szépségnap és kiállítás ezúttal is ingyenesen lesz látogatható, ám a részvétel regisztrációhoz kötött. Ezt pedig érdemes mielőbb megejteni, az első 600 regisztráló ugyanis egy-egy szuper welcome csomaggal lesz gazdagabb már az érkezése pillanatában.

„Elképesztő hangulatban telt az első Beauty Expo rendezvényünk, szinte minden pillanatban nagy volt a nyüzsgés a standoknál” – mondta el múlt évben  Varga Anita Ágnes, a Rossmann marketingvezetője az eseményről. A tavaly ősszel megrendezett esemény valóban óriási sikerrel zárult, 2000 előregisztrációval rendelkező vendég érkezett, és még további 350-en regisztráltak a helyszínen. Számunkra pedig hatalmas öröm volt találkozni a rengeteg Krémmániással, akik ellátogattak az eseményre.

Eseménydús lesz a 2. Rossmann X Krémmánia Beauty Expo:

  • Az expo során lehetőséged nyílik megismerni a legújabb és legnépszerűbb magyar, valamint nemzetközi márkák szépségápolási termékeit.
  • A standoknál izgalmas nyeremények, bemutatók és profi szakértői tanácsok, tippek várnak.
  • Találkozhatsz a magyar szépségápolási szcéna legismertebb szakértőivel, valamint az Instagram népszerű, de hiteles skin- és hairfluencereivel.

Ezúttal 19 kiállító vár rátok, részt vehettek szakmai előadásokon, izgalmas beauty programokon és bemutatókon is!

Találkozzunk 2024. május 9.-én csütörtökön Szegeden, a Szálka rendezvényközpontban! Kapunyitás 12:00-kor, a kiállítók és a programok este 20:00-ig várnak rád!

REGISZTRÁLJ ITT,
hogy bebiztosítsd a helyed
a tavasz legnagyobb szépségápolási eseményére!