Krémmánia magazin

3 bőrápoló újdonság, amikért nagyon hálás lesz a bőröd

Szuper bőrápoló újdonságok jelentek meg az elmúlt hetekben, közülük most hármat mutatunk be, melyek különösen érdekesek lehetnek, ha egy kis plusz törődésre van szüksége bőrödnek.

CERAVE Extra Regeneráló Kenőcs

Bőrünk minden négyzetcentijén alkalmazható a márka újdonsága, ami azonnal megnyugtatja és védi a nagyon száraz, érdes, kirepedezett bőrt. Összetétele még a kisbabáknak is megfelel, 1 hónapos kortól az ő érzékeny bőrüket is ápolhatjuk vele, ha szükséges.

A vazelin mellett három bőrazonos ceramidot, továbbá hialuronsavat tartalmaz a kenőcs, mely azonnal védőréteget alkot a bőrön, így védi, hidratálja azt. A vazelin nagy előnye, hogy jól tolerálható, nem hozható összefüggésbe semmilyen allergiával, ami lehetővé teszi, hogy érzékeny vagy igénybevett bőrön is használjuk. A termék leírása szerint a benne található ásványi olaj laboratóriumban előállított, gyógyszeripari és élelmiszeripari minőségű, szupertiszta összetevőnek számít. Maga a kenőcs illatanyagmentes, lanolinmentes, allergiatesztelt és nem komedogén.

Kiehl’s Expertly Clear Acne-Treating & Preventing Lotion

Az új Akne Collection részeként, a Truly Targeted Acne-Clearing Solution szalicilsavas-niacinamidos szérum mellett jelent meg ez a zselés állagú arckrém, melyet a túlzott faggyútermelés és pattanásra hajlamos területek kezelésére fejlesztettek ki. Az ígéretek szerint tisztítja az aknés bőrt, halványítja a pattanás utáni foltokat és megelőzi a jövőbeli pattanások kialakulását, ráadásul teszi mindezt anélkül, hogy túlzottan kiszárítaná a bőrfelületet.

Összetevői közt megtaláljuk 1,2%-os mértékben a szalicilsavat és 2%-os mennyiségben a niacinamidot. Mindennapos használatra kialakított, könnyed arckrém, ami fényvédő alatt is kényelmes lehet.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Rose Day SPF 30 nappali arckrém

Az arckrémújdonság az öregedés és a fakó bőr kellemetlen tünetegyüttesét igyekszik enyhíteni. Aktív hatóanyagai közt találjuk a thiamidolt, egy kollagén-elasztin komplexet és hialuronsavat, melyek fokozzák a bőr regenerációs folyamatait. A thiamidol a sötét foltokkal harcol és akadályozza azok újbóli kialakulását, az arctiin és kreatin kombinációja (vagyis a kollagén-elasztin komplex) pedig a kollagéntermelésért felel. Hialuronsav tartalma megfelelő hidratálással látja el a bőrt, miközben SPF30-as fényvédő faktorának köszönhetően védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak káros hatásaival szemben.

A krém további pozitívuma, hogy a fenntarthatósági elveket szem előtt tartva az eco-fill kapszularendszer részeként alakították ki a terméket. Ez azt jelenti, hogy a benne lévő tartály újrahasznosítható, az üvegtégely pedig újratölthető.