Krémmánia magazin

3 fényvédő újdonsággal bővített a Nivea, zsíros bőrre készült mindegyik

Igaz, hogy fényvédőt éven át fontos használni, a tavasz mégis egyfajta szezonkezdésnek számít, amikor feszült izgalommal várjuk, milyen újdonságok jelennek meg a témában. A Niveánál már lehullt a lepel az új, arcra való fényvédőkről, mutatjuk is őket szépen sorban.

Az arcra való fényvédőkkel kapcsolatos elvárások közt az élen jár, hogy legyen a készítmény könnyed és észrevétlen. Főként a kombinált és zsíros bőr esetén foglaljuk bele imáinkba e jellemzőket, épp ezért jó hír, hogy mindhárom Nivea újdonság ígértei közt megtaláljuk őket.

NIVEA Derma Skin Clear Napozó Fluid FF 50+ érzékeny és zsíros bőrre is jó megoldás lehet, gyorsan felszívódó formulája tartalmaz niacinamidot és antioxidáns licochalcon A-t is, amely
csökkenti a szabad gyökök hatását, így védve a bőrt a káros külső hatásoktól. A nyugtató és gyulladáscsökkentő komponensek sem hiányoznak, továbbá komedogén és a problémás, pattis bőr számára és megfelelő lehet. Nyolc órás mattító hatást ígérnek, ami igencsak csábító. A pénztárcabarát mezőnybe tartozik, igaz 5199 Ft-os árához 40 ml társul.

NIVEA Invisible Daily Napozó Fluid FF 50+ ultrakönnyű formulájú, és így gyorsan felszívódó, leírása szerint nem tömíti el a pórusokat, nem ragad és nem hagy zsíros filmréteget sem. A
magas, 50+ fényvédőfaktort a kínai édesgyökér gyökeréből származó, erős antioxidáns, a licochalcone A egészíti ki, amely aktiválja a bőr saját védekező mechanizmusát és minimalizálja az oxidatív stressz hatását. Ez a fényvédő is tartalmaz niacinamidot, amely átfogóan kezeli
a bőrt és harcol az öregedés jelei ellen. Sminkek alá is ajánlják, mattító hatásától esetében is 8 órát várhatunk. Ára 5199 Ft, amiért 40 ml-es kiszerelést kapunk.

A harmadik údonság a NIVEA SUN Shine Control Napozó Arckrém FF50, ami a mattító hatás esetén ígér társai főlé, méghozzá nem is kicsit. Leírása szerint 12 óráig bírja majd bőrünk vele erős csilogás nélkül, nyárra ez alapján szuper választás lehet. Összetevői közt esetében is megtaláljuk a licochalcone A antioxidánst, valamint hidratálókat is. Ára is vonzó, 3999 Ft, amiért ráadásul 50 ml-es tubusban érkezik hozzánk a fényvédő.