Krémmánia magazin

Megújult a MAC ikonikus matt alapozója

Updatelte a MAC a Studio Fix alapozóját, így az ígéretek szerint még inkább megfelel a zsíros és kombinált bőr igényeinek. A Studio Fix Fluid SPF15 24HR Matt Alapozó úgynevezett zsírosodásgátló formulával és egy sor előnyös tulajdonsággal rendelkezik az elődjéhez képest.

Pro Fluid Technology néven szerepel az új összetevőegyüttes, ami a bőrrel együtt mozogva természetes megjelenést, kényelmes, könnyű viseletet biztosít. Az alapozó a bőrápolás terén is szépen teljeít, zsírtalanító hatású tengerihínár-kivonat, vagy a hosszan tartó hidratálást biztosító vörös alga kivonat és hialuronsav is megtalálható benne.

A kiszerelést is továbbfejlesztették, a pumpás megoldás még felhasználóbarátabb lett, így könnyebben szabályozhatjuk az adagolást, hogy egy pici se menjen kárba az alapozóból. A fenntarthatóság jegyében emellett a készítmény újrahasznosítható üvegtárolóban érkezik.

Új árnyalatok is megjelentek, a színpaletta immár 71 árnyalatra bővült, garantált, hogy minden bőrtónusra és textúrára találunk köztük megfelelőt.

A korábbi Studio Fix alapozó előnyös tulajdonságai közt szerepelt, hogy nem csomósodott a bőrön, nem mozdult el egész napos viselés esetén sem. Ez most sem változott, mint ahogy az olajmentes formula sem.